Top 3 sloturi la cazinoul Mr Bit

Într-o permanentă dezvoltare, lumea jocurilor de noroc din România este acum mai bogată odată cu intrarea cazinoului online Mr Bit pe piață și asta pentru că este unul dintre acei operatori care chiar te așteaptă cu o gamă impresionantă de jocuri ce aparțin celor mai populari dezvoltatori de top. Păcănele, jocuri de cazino live cu dealer și multe altele sunt acolo strict pentru tine și prietenii tăi.

Anul 2021 a fost un a special pentru cei care își doreau apariția unui nou operator de jocuri de noroc cu oferta bonus de bun venit generoasă. Acela a fost și anul în care Mr Bit a intrat pe piața din România, acolo unde activează în baza licenței numărul L1213854W001295 care este valabilă pe o perioadă de zece ani, între 1 iunie 2021 și 31 mai 2031.

Astfel, este o platformă de iGaming de încredere, care funcționează conform legilor din România și cu atât mai mult când jocurile pe care le regăsești au certificare și soluții software de la furnizori de top precum Microgaming, Play n GO, Amusnet Interactive, iSoftBet și mai mult decât atât este singurul cazino online unde ai acces la sloturile furnizorului Push Gaming.

Bonus de bun venit Mr Bit

Aproape că nu există cazino licențiat în România care să nu ofere clienților un bonus de bun venit drept mulțumire pentru că le-au ales platforma. Mr Bit nu face excepție și oferă un bonus care îți permite să începi călătoria în lumea divertismentului cu o ofertă care include un bonus la depunere și rotiri gratuite. Mai mult, ai oportunitatea de a pune mâna pe un bonus la primele trei depuneri, după cum urmează:

  • 1. Bonus 100% până la 1.000 RON + 250 Rotiri Gratuite la jocul Supreme Hot al furnizorului Amusnet Interactive, unde valoarea unei rotiri este 0.20 RON.
  • 2. Bonus 75% până la 500 RON + 100 Rotiri Gratuite la jocul Supreme Hot al furnizorului Amusnet Interactive, unde valoarea unei rotiri este 0.20 RON.
  • 3. Bonus 75% până la 1.000 RON + 100 Rotiri Gratuite la slotul Burning Heart al furnizorului Amusnet Interactive, unde valoarea unei rotiri este 0.20 RON.

Bonus pentru verificarea contului

100 Rotiri Gratuite la slotul Golden Coins, unde miza unei rotiri este 0.20 RON.

Ce jocuri poți juca pe platforma Mr Bit

În primul rând trebuie să știi că sloturile disponibile sunt spectaculoase și volatile, iar temele lor cu siguranță te vor pune în dificultate pentru că sunt distractive.

De la sloturile simple cu fructe și până la cele care te vor duce în aventuri de neuitat și până la sloturi care oferă nu doar câștiguri fabuloase în jocul de bază, ci care au parte de caracteristici speciale precum rotiri gratuite, bonus, jackpot și multe altele. În medie, RTP-ul acestor jocuri depășește 96%, ceea ce înseamnă că sunt foarte aproape de media industriei.

Top 3 jocuri pe care le poți juca pe Mr Bit

Oferta de jocuri este una vastă, dar mereu există câteva jocuri populare pe care dacă nu le regăsești în gama de produse, îți vine să te gândești de două ori dacă vei deschide cont. Cum Amusnet Interactive, Pragmatic Play și NetEnt sunt doar trei dintre furnizorii ale căror jocuri sunt disponibile pe site-ul Mr Bit, ai posibilitatea să accesezi și cele mai interesante jocuri ale lor.

Shining Crown   (Amusnet Interactive)

Dacă ești adeptul jocurilor de păcănele cu fructe, atunci Shining Crown cu siguranța poate fi alegerea perfectă pentru tine. Este un joc clasic prin definiție, unde simbolul de top este "7 Roșu", însă există și simboluri fructate care aduc câștiguri pe măsură. Totuși, simbolul cel mai căutat este "Coroana", care joacă rolul de Wild și înlocuiește toate celelalte simboluri cu excepția Scatter. Poate fi stivuit doar pe rolele 2, 3 și 4, însă odată stivuit pe o rolă, dacă leagă un câștig, atunci întreaga rolă devine Wild.

Slotul nu dispune de funcție specială rotiri gratuite, dar vine cu multe alte caracteristici de care te poți bucura. Ai ocazia să dublezi câștigul obținut în ultima rundă, totul prin intermediul funcției Gamble. Totodată, poți intra în Jackpot Cards și atunci ai garanția unuia dintre cele patru jackpoturi progresive pe patru niveluri. În jocul de bază cel mai mult poți câștiga 5.000 X miza, deși este greu să se întâmple asta, datorită RTP-ului de 96.37%, cât și a volatilității scăzute-medii.

Sweet Bonanza (Pragmatic Play)

Furnizorul Pragmatic Play a dat lovitura atunci când a decis să lanseze Sweet Bonanza, unul dintre cele mai tari jocuri ale sale. Vânat de foarte mulți adepți de jocuri de păcănele, acesta este un joc cu fructe cu real potențial de plată.

Plătește oriunde, iar odată câștigător un simbol, acesta dispare și în locul lui este coborât un altul. Acadeaua alb-roșie este simbolul Scatter, iar pentru a declanșa 10 rotiri gratuite ai nevoie de 4 astfel de simboluri la finalul unei rotiri complete. Funcția rotiri gratuite se poate activa și contracost, în schimbul sumei de 100 X miza.

Plăcut din toate punctele de vedere, Sweet Bonanza are volatilitate ridicată, ceea ce presupune existența unor plăți uriașe de care te poți bucura, însă cele mai dese sunt cele mici și medii. RTP-ul este de 96.48%, sub media industriei, iar cel mai mare premiu ajunge la 21.175 X miza. Acțiunea jocului se poartă pe un ecran de joc alcătuit din șase role și cinci rânduri, iar mizele diferă. 0.80 RON este cea mai mică miză.

Wild Wild West (NetEnt)

Wild Wild west este un joc de păcănele online în stilul benzilor desenate ce aparține furnizorului NetEnt, unde este expusă povestea celor patru haiduci care decid să jefuiască un tren cu bani. Bandita este liderul bandei, ei alăturându-se alte personaje cu aspect răutăcios. Pe ecran apar mai multe pictograme ale acestor bandiți, dar cu siguranță cel mai căutat este "7", recunoscut ca fiind simbol Scatter. Trei asemenea simboluri declanșează funcția rotiri gratuite, unde una dintre cele patru opțiuni este aleasă aleatoriu.

Dat fiind faptul că vine cu volatilitate scăzută-medie nu te poți aștepta la plăți foarte mari, deși pentru tine pot fi mulțumitoare.

Chiar și așa, aceste plăți vor fi acordate prin intermediul celor 10 modalități de plată diferite. Acțiunea jocului are loc pe cinci role și trei rânduri, iar RTP-ul jocului este de 96.74%, foarte puțin sub media industriei.

Alege să faci parte din familia Mr Bit și delectează-te o ofertă de bun venit generoasă!