Top 3 case online ce ofera pariuri antepost pe tenis

In ultima perioada interesul pentru meciurile de tenis este tot mai mare, asta poate si pentru ca anumite posturi de televiziune au inceput sa transmita mai des partide din turnee ATP si WTA, dar si turnee de Grand Slam.
 
Printre lucrurile care atrag la acest sport  se numara si faptul ca nu poate exista decat un singur castigator, ca ai o oferta mare de meciuri zilnice de unde sa alegi, dar si rapiditatea jocului sau, mai degraba, a schimbarii scorului. Din aceste motive, casele de pariuri pun la dispozitie o oferta bogata pentru meciurile de tenis, incercand ca si numarul de optiuni pentru un eveniment sa fie unul mare si variat.
 
Una dintre aceste optiuni, care nu se refera la un singur meci, ci, de regula, la un turneu, este aceea a pariurilor pe termen lung sau antepost. In cele mai multe cazuri, aici putem plasa pariuri pe castigatorul unei competitii sau pe parcursul unui anumit jucator in acel turneu sau in sezon. Putem face asta si inainte de inceperea turneului, insa si in timpul lui daca s-au incheiat toate partidele din acea zi.
 
Este adevarat, de multe ori castigatorii unui turneu nu sunt usor de anticipat, chiar si daca plasam astfel de pariuri inainte de faza sferturilor de finala. De aceea ar trebui sa consultam atent ultimele rezultate ale respectivului jucator in ultimele turnee avute pe acea suprafata si chiar performanta sa la acel turneu in precedentele sezoane.
 
 
Prima clasata in acest top 3 case online ce ofera pariuri antepost pe tenis este Betano (click aici pentru recenzie). In fiecare saptamana aceasta prezinta astfel de pariuri pentru majoritatea competitiilor din circuitele ATP si WTA, cotele fiind afisate zilnic, dupa terminarea ultimei partide. De asemenea, Betano ne propune sa plasam pariuri si pe castigatorii la masculin si feminin ai turneelor de Grand Slam.
 
Mai mult, in saptamana precedenta unui turneu de Grand Slam, avem parte de pariuri speciale, care vizeaza nu doar performanta anumitor jucatori in acel turneu, ci si statisticile lor, cum ar fi numarul mediu de asi sau de duble greseli, autorul celor mai multi asi, a celor mai multe duble greseli etc. Atunci mai putem gasi si alte statistici, precum durata celui mai lung meci, numarul total de tie-breakuri, numarul de partide care se vor termina in 3 seturi, 4 seturi, 5 seturi etc. . Asadar, daca doresti sa plasezi pariuri speciale inaintea unui Grand Slam, te sfatuim sa consulti oferta Betano, care e de departe cea mai buna la acest capitol.
 
Tot la Betano putem plasa si pariuri pe castigatoarea Cupei Davis si a Fed Cup, Destul de multe pariuri speciale am avut si la inceputul sezonului, atat in circuitul ATP, cat si in circuitul WTA, pariuri referitoare la pozitia in clasament a unui jucator la sfarsitul anului.
 
O a doua casa pariuri online care ne-a atras atentia prin pariurile sale antepost pe tenis este Netbet (click aici pentru recenzie). La aceasta gasim pariuri privind castigatorul in majoritatea turneelor ATP si WTA, insa ofera si posibilitatea castigarii pariului in cazul in care jucatorul ajunge in finala. Daca vei alege  aceasta varianta, miza initiala se va dubla, iar cota se va imparti la 2. La fel se intampla si in cazul ofertei pentru castigatorii celor 4 Grand  Slamuri, a Cupei Davis, respectiv Fed Cup.
 
In fine, ultima din acest top 3 case online ce ofera pariuri antepost pe tenis este Unibet (click aici pentru recenzie). Aici ni se ofera cote pentru castigatorul final in turneele importante din circuitele ATP si WTA, plus in cele 4 turnee de Grand Slam, dar si pentru castigatorii Cupei  Davis si Fed Cup.