Tomas Berdych impotriva lui David Ferrer: cel mai interesant meci din optimile Roland Garros

Probabil cel mai interesant meci din optimile Roland Garros din acest an este intalnirea dintre Berdych si Ferrer. Cei doi jucatori se cunosc foarte bine, intalnindu-se de 13 ori pana in ziua de azi. Ferrer are un avantaj minim, castigand 7 dintr aceste partide, in timp ce Berdych a obtinut victoria de 6 ori.

 

Insa, in acest an, Berdych s-a impus in cadrul singurei intalniri directe cu Ferrer, la Madrid, acolo unde a castigat in doua seturi. Cehul vine dupa o intalnire relativ dificila cu Pablo Cuevas, pe care a reusit sa-l invinga in 4 seturi. Berdych a pierdut primul set din acel meci, insa a reusit sa se concentreze ulterior, iar dupa aproximtaiv 3 ore, a iesit invingator.

 

David Ferrer, de cealalta parte, inca este in cautarea primului titlu din acest sezon. Pe zgura de la Paris, el a reusit sa castige de 43 de ori, pierzand 13 partide. Cele mai bune rezultate ale sale la Roland Garros au venit in 2012 si 2013, atunci cand a reusit sa ajunga in semifinale si, respectiv, finala. De fiecare data, insa, a fost eliminat de catre Rafael Nadal.

 

Pariere

 

Ferrer este favorit in acest meci, insa cred ca Berdych este cel care va reusi sa avanseze in etapa urmatoare. Nu va fi un meci usor, iar, cel mai probabil, am putea asista la o partida cu 5 seturi. Sportingbet va ofera o cota de 2.10 daca pariati pe victoria lui Berdych.