Termina Ungaria pe primul loc in grupa sa?

Cine ar fi crezut ca ne vom afla in aceasta situatie la finalul meciurilor din grupe de la Euro 2016? Romania a devenit cea de-a doua nationala eliminata matematic de la Euro, iar Ungaria ocupa primul loc intr-o grupa in care se afla si Portugalia, si Austria, doua echipe mult mai bine cotate inainte de debutul turneului.

 

Insa cele doua au dezamgait, in timp ce ungurii au afisat un curaj si o organizare remarcabile. In primul meci de la acest campionat, in ciuda faptului ca nimeni nu le dadea sanse, ungurii au reusit sa ii invinga pe austrieci in mod categoric, cu 2-0. Apoi a urmat un egal tarziu cu Islanda, iar acum, meciul cu Portugalia ar putea sa le garanteze prima pozitie.

 

Portughezii nu au reusit sa impresioneze pana acum la Euro 2016. Incapabili de a invinge Austria si Islanda in primele doua meciuri, jucatorii lui Fernando Santos se vad obligati sa obtina un rezultat pozitiv impotriva unei echipe extrem de determinate. Portugalia nu a reusit sa marcheze decat un gol pana acum, fiind mai slaba la acest capitol decat Romania.

 

Pariere

 

Portugalia va ataca inca de la inceputul meciului, iar eu sunt de parere ca ungurii vor rezista in aparare si vor organiza contraatacuri. In aceste conditii, imi este greu sa spun care va fi rezulatul final, insa sunt de parere ca vom vedea sub 1.5 goluri. Sportingbet va ofera o cota de 2.80 daca mizati pe acest lucru.