Te asteapta un pariu la cota 40 ca Barcelona sa o invinga pe Espanyol

Daca ne uitam la clasament, liderul Barcelona va avea o misiune foarte usoara in prima runda din La Liga a anului 2020. Daca luam in calcul insa orgoliile existente situatia parca se mai echilibreaza. Asta deoarece adversara Barcelonei este chiar rivala sa locala, Espanyol, aflata pe ultimul loc. Sezonul trecut FC Barcelona s-a impus pe terenul lui Espanyol cu 4-0. In vederea acestei partide casa de pariuri Betfair ne prezinta cota 40.0 pentru victoria formatiei antrenate de Ernesto Valverde. 

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (4 ianuarie, 22:00) introducand codul ZFBNOD. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria celor de la FC Barcelona impotriva lui Espanyol. Cel mult 5 lei se vor calcula in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Pariind pe cota marita pentru victoria Barcelonei cu Espanyol vei putea castiga 200 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, pe cand restul il vei primi ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 4 ianuarie, ora 22:00, introducand codul ZFBNOD
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in partida cu Espanyol
  • Cel mult 5 lei se au in vedere la cota marita
  • Daca FC Barcelona castiga miza se va rambursa cash instant, pe cand restul pana la cel mult 200 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2

Pariaza pe victoria liderului contra ultimei clasate