Te asteapta un fullbet de 50 RON la debutul Ligii I

Vineri, 12 iulie, va debuta sezonul cu numarul 102 al Ligii I, unul in care vom afla daca va castiga CFR Cluj titlul pentru a treia oara la rand, daca FCSB va obtine titlul dupa o pauza de patru sezoane sau daca alta echipa va produce surpriza. Deocamdata ne aflam la debut, cand, in general, ritmul de joc nu este prea alert. Daca vei plasa pariuri pe aceasta prima etapa de Liga I la casa de pariuri Betano, la sfarsitul rundei te-ai putea alege cu un fullbet in valoare de 50 lei.

Debuteaza cu dreptul in Liga I >>>

Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice utilizator Betano, pentru a participa trebuind sa-ti accesezi contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni”, si sa apesi butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite „Campionatul Romaniei”. In misiune se poate intra pana pe 15 iulie, ora 19:35. Plaseaza apoi un pariu live sau pre-live, dar singur pe bilet, pe meciurile din Liga I care se vor desfasura intre 12 iulie si 15 iulie. Poti plasa toate cele 3 pariuri pe acelasi meci, insa pietele trebuie sa fie diferite. Miza minima a unui pariu este 50 lei, iar cota minima 1.5. Daca se foloseste optiunea Cash Out pentru orice pariu eligibil, atunci promotia este anulata.

Despre recompensa

Vei castiga 50 RON fullbet in prima etapa din Liga 1 daca vei respecta conditiile, indiferent daca pariurile tale sunt castigatoare sau nu. Valoarea fullbetului este fixa, acesta putand fi folosit pana pe 17 iulie pe o cota minima de 1.5. In cazul unui pariu castigator valoarea fullbetului, impreuna cu profitul, vor fi distribuite in contul tau.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, sub-sectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea” din cadrul misiunii numite „Campionatul Romaniei”
  • Plaseaza 3 pariuri din prima etapa a Ligii I
  • Miza minima a unui pariu este 50 lei, iar cota minima 1.5
  • Indiferent de rezultatul pariurilor vei primi un fullbet in valoare de 50 lei
  • Fullbetul trebuie pariat pana pe 17 iulie la o cota minima de 1.5

Debuteaza cu dreptul in Liga I >>>