Te asteapta o promotie hot cu rotiri gratuite in ultima luna a verii

In luna august iubitorii jocurilor slot au ocazia de a primi 100 rotiri gratuite la unul dintre cele mai iubite jocuri, avand 3 optiuni.

Oferta este disponibila la casa online Maxbet, la aceasta fiind eligibili doar utilizatorii noi. Oferta dureaza pana la 31 august, insa te-am sfatui sa profiti cat mai repede de aceasta si sa nu lasi totul pe ultima suta de metri. 

 Nu mai astepta si profita acum de promotie >>>  

Ce trebuie sa fac?

Dupa cum am spus mai sus, toti utilizatorii romani care isi vor crea cont la Maxbet sunt eligibili la aceasta promotie. Dupa inregistrare, trimite o copie  a unui act de identitate (cel mai la indemana este buletinul) la adresa suport@maxbet.ro sau direct pe pagina oficiala de Facebook, numita MaxBet Online, printr-un mesaj privat. Dupa ce ai primit confirmarea ca identitatea ti-a fost verificata acceseaza sectiunea „Bonusuri disponibile” din „Profilul meu” (categorie ce o gasesti in dreapta sus, cu un simplu click pe numele tau) si introdu codul 100NET in casuta corespunzatoare. 

Despre recompensa

Vei obtine 100 rotiri gratuite in august doar daca iti vei crea cont la Maxbet introducand codul 100NET si iti vei valida documentul. Nu trebuie sa efectuezi nicio depunere pentru a beneficia de aceasta promotie. Rotirile gratuite pot fi jucate la Pyramid, Wild Wild West si Divine Fortune. Bonusul este valabil timp de 7 zile. Acesta trebuie rulat de 40 ori inainte de a putea fi retras castigul. Miza maxima intr-o runda pe care se poate juca bonusul pentru a conta la rulaj este 2.5 lei. Suma maxima ce poate fi revendicata in urma rulajului este 500 lei, pentru a-l putea retrage trebuind sa depui minim 100 lei. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Maxbet de aici 
  • Trimite o copie dupa buletin la adresa de mail mentionata mai sus sau printr-un mesaj privat pe pagina oficiala de Facebook
  • Dupa ce ai fost verificat acceseaza-ti contul, sectiunea “Bonusuri disponibile” si introdu codul “100NET”
  • Promotia este valabila pana pe 31 august
  • Vei primi 100 rotiri gratuite la Pyramid, Wild Wild West si Divine Fortune 
  • Ai 7 zile la dispozitie sa rulezi bonusul castigat in urma rotirilor
  • Bonusul trebuie rulat de 40 ori la jocuri de cazino
  • Miza  maxima intr-o runda este 2.5 lei
  • Castigul maxim in urma rulajului este 500 lei

Nu mai astepta si profita acum de promotie >>>