Te asteapta o cota imensa pentru victoria CFR Cluj cu Slavia Praga

Plecata din primul tur preliminar, CFR Cluj a ajuns in play-offul Champions League, acolo unde va intalni o adversara care nu e de speriat. Vorbim despre Slavia Praga, prima mansa disputandu-se la Cluj. In vederea acestei partide, in care CFR porneste usor favorita, casa de pariuri Betfair prezinta o cota marita pentru victoria ardelenilor. Este vorba de cota 70.0.

Ce trebuie sa fac?

La promotie vei fi eligibil daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora meciului (20 august, 22:00), introducand codul ZFBNLZ. Efectueaza apoi o depunere pentru a plasa un prim pariu din piata Sportsbook pe victoria celor de la CFR Cluj in fata Slaviei Praga. Cel mult 5 lei se iau in calcul la cota marita, daca vei miza mai mult restul calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Aceasta cota imensa pentru victoria CFR Cluj cu Slavia Praga iti va aduce cel mult 350 lei daca ardelenii se vor impune. Astfel, ti se va rambursa miza cash instant, pe cand restul il vei primi ca freebet in termen de 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. 

Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria lui CFR Cluj in meciul tur contra Slaviei Praga
  • Cel mult 5 le se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca CFR Cluj va castiga miza se va rambursa cash imediat, pentru ca restul pana la cel mult 350 lei sa ti se crediteze ca freebet in cel mult 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

external linkLink-uri externe interzise