Te asteapta cota 9, respectiv 34 la victorie in derbyul dintre Chelsea si Arsenal

Inaintea derbyului londonez dintre Chelsea si Arsenal diferenta este de 6 pozitii si 10 puncte in favoarea „albastrilor”, aflati pe 4. Cu toate acestea, Chelsea a suferit doua infrangeri in precedentele 3 meciuri de pe teren propriu din campionat. Mai mult, in niciuna dintre cele doua infrangeri nu a reusit sa marcheze, adversarele fiind din a doua jumatate a clasamentului. In schimb, Arsenal este neinvinsa in ultimele 5 deplasari, acumuland o victorie si 4 remize. In vederea acestui derby casa de pariuri 888sport iti ofera cote marite la victorie. Vorbim de cota 9.00 pentru victoria lui Chelsea si 34.0 pentru cea a „tunarilor”.

Ce trebuie sa fac?

Vei fi eligibil la promotie daca iti vei crea cont la 888sport pana la ora partidei (21 ianuarie, 22:15). Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in duelul Chelsea vs Arsenal. Miza maxima in vederea acestui pariu este 25 lei. Odata plasata selectia pe bilet, iti va aparea o casuta, ce trebuie bifata pentru a  beneficia de cota marita. Chiar daca vei face asta vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit, care poate atinge suma de 1 000 lei.

Despre recompensa

Aceste cote marite la victorie in Chelsea vs Arsenal inseamna ca in cazul unui pariu „verde” vei primi cel mult 225 lei sau 850 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash instant, pe cand restul ti se va credita ca bonus in termen de 72 ore de la incheierea partidei. Bonusul trebuie pariat in interval de 60 zile pe o cota minima totala de 2.00.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 21 ianuarie, ora 22:15
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in meciul dintre Chelsea si Arsenal
  • Miza maxima a pariului este 25 lei
  • In cazul unui pariu „verde” vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, pe cand restul ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore
  • Bonusul trebuie rulat de 10 ori in termen de 60 zile pe o cota minima de 2.00

Alege castigatoarea acestui derby londonez