Te asteapta cota 7.00 sau 81.0 la victorie in derbyul orasului Manchester

Cele doua rivale din Manchester se intalnesc in weekend in Premier League, tu putand paria la o cota marita pe victoria oricarei formatii.

O singura victorie a reusit Manchester United in deplasarile acestui sezon de Premier League. De cealalta parte, Manchester City are cinci victorii din ultimele sase partide de pe teren propriu din campionat. Acesta este insa un derby local, unde orice se poate intampla. Din ultimele 5 intalniri directe de pe Etihad din Premier League, cele doua echipe si-au impartit victoriile, avand loc o remiza. In vederea acestui derby, casa de pariuri 888sport iti ofera cote marite la victorie pentru oricare dintre cele doua formatii. Vorbim de cota 7.00 pentru victoria lui City si 81.0 pentru cea a lui United.

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca te vei inregistra la 888sport pana la ora partidei (7 decembrie, 19:30). Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in meciul dintre Manchester City si Manchester United. Miza este una fixa si anume 25 lei. Odata plasat pariul, pe biletul de pariere iti va aparea o casuta, ce va trebui bifata daca doresti cota marita. In ciuda acestui lucru, vei putea primi in continuare bonusul de bun-venit, ce poate ajunge la 1 000 lei.

Despre recompensa

Aceste cote marite la victorie in Manchester City vs Manchester United inseamna ca in cazul unui pariu „verde” vei primi 175 lei sau 2 025 lei. Astfel, castigul conform cotei normale il vei primi cash instant, pe cand restul ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore. Bonusul trebuie pariat de 10 ori in termen de 60 zile pe o cota minima totala de 2.00.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 7 decembrie, ora 19:30
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in derbyul dintre Manchester City si Manchester United 
  • Miza este fix 25 lei
  • In cazul unui pariu „verde”, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash, in vreme ce restul pana la 175 lei, respectiv 2 025 lei, ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore
  • De 10 ori trebuie pariat bonusul in termen de 60 zile pe o cota minima totala de 2.00

Plaseaza un pariu pe castigatoarea acestui derby