Te asteapta cota 40.0 pentru victoria Simonei Halep in sferturile Roland Garros

Teoretic, detinatoarea titlului va avea un meci usor in sferturile Roland Garros, Halep urmand a o intalni pe americanca Anisimova. Daca esti de acord si tu ca Simona se va impune fara probleme poti profita din plin de cota 40.0 pentru victoria romancei, oferita de casa online noilor membri.

Aceasta cota mult marita este oferita de casa de pariuri Betfair, o cota ce are mari sanse de reusita. Deocamdata Simona se afla pe locul 8, putand urca pe 3 in clasamentul WTA doar daca va castiga turneul. Asadar, romanca ar trebui sa fie foarte motivata. Asta s-a vazut in ultimele doua meciuri, interval in care Halep a pierdut doar 4 game-uri. Este adevarat, Anisimova nu a cedat niciun set in cele 4 tururi de pana acum de la Roland Garros.

external linkLink-uri externe interzise

external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca te vei inregistra la Betfair pana la ora meciului (5 iunie, 15:00) introducand codul ZSAN17. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Simonei Halep in fata Amandei Anisimova. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Halep are cota 40 la victorie in sferturile Roland Garros, asta insemnand ca in cazul unui pariu “verde” vei obtine 200 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, pe cand restul il vei primi sub forma de freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile la o cota minima de 1.2, in cazul unui pariu multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria Simonei Halep in meciul cu Anisimova
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • In cazul unui pariu castigator miza se va rambursa cash instant, restul pana la cel mult 200 lei urmand sa il primesti in cel mult 24 ore ca freebet
  • In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2

external linkLink-uri externe interzise