Te asteapta cota 15 pentru victoria Barcelonei

Diseara, incepand cu ora 17:15, liderul detasat din La Liga, Barcelona, va primi vizita lui Getafe intr-o partida ce se anunta la discretia catalanilor. Asta cu toate ca Getafe este neinvinsa de 4 partide, interval in care a obtinut 3 remize. In afara Sevillei insa, toate adversarele au fost modeste. In plus, pentru a va convinge de forta “extraterestrilor” pe teren propriu, sa spunem ca acestia au marcat cel putin doua goluri in La Liga intreg anul 2017, insa si luna trecuta. Profitand de forma extraordinara a catalanilor, casa de pariuri Betfair prezinta cota 15.0 pentru ca acestia sa se impuna diseara.Ce trebuie sa fac?


Eligibili la promotie sunt doar utilizatorii care se vor inregistra la Betfair pana duminica, ora 17:15, utilizand codul ZFBNAT. Dupa aceasta actiune efectueaza un depozit si plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Barcelonei in meciul cu Getafe. Te asteapta cota 15 pentru victoria Barcelonei, in vederea cotei marite luandu-se in calcul doar 5 lei, asta neinsemnand ca nu poti miza mai mult.


Despre recompensa


In cazul in care Barcelona se va impune, castigurile conform cotei normale,  care in acest moment este 1.1, se vor credita cash, pe cand restul, pana la maxim 75 lei, ii vei primi sub forma de freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Spre exemplu, daca ai plasat 50 lei in cadrul acestei promotii, in cazul in care echipa antrenata de Ernesto Valverde va invinge vei primi cash 55 lei, pentru ca 20 lei sa se crediteze sub forma de freebet. El trebuie pariat in maxim 30 zile de la creditare pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la casa de pariuri Betfair pana duminica la 17:15 utilizand codul ZFBNAT

·         Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Barcelonei in meciul cu Getafe

·         Maxim 5 lei se vor calcula in vederea cotei marite

·         Daca Barcelona se va impune, castigul conform cotei normalr ti se va credita cash, iar cel conform cotei marite sub forma de freebet

·         Acesta trebuie pariat in maxim 30 zile pe o cota minima de 1.2


Cel mai sigur castig pe o asemenea cota >>>