Te asteapta bonusuri zilnice in saptamana Pastelui

Mai avem putine zile pana la Pastele Ortodox, o casa online surprinzandu-ne cu o promotie tentanta in vederea acestei sarbatori. Este vorba despre Maxbet, acolo unde poti obtine nu mai putin de 7 bonusuri, indiferent de ziua in care te alaturi promotiei.

Bifeaza bonusul corespunzator fiecarei zile >>>

Ce trebuie sa fac?

Promotia dureaza de pe 22 aprilie pana pe 28 aprilie, putand bifa fiecare dintre cele 7 bonusuri chiar daca te vei decide sa participi la promotie abia in penultima zi. Pentru a primi bonusul corespunzator unei zile trebuie sa efectuezi un depozit de minim 100 lei introducand un anumit cod. Atentie, poti obtine cel de-al doilea bonus doar daca l-ai obtinut pe primul. Spre exemplu, daca descoperi promotia in data de 24 aprilie, trebui sa depui 300 lei in acea zi, cate 100 lei pentru zilele anterioare plus suta pentru ziua de 24 aprilie, fiecare depozit trebuind sa-l efectuezi introducand un anumit cod, pe care il vei descoperi in pagina promotiei.

Pana pe 27 aprilie poti obtine bonusuri progresive in Maratonul Cadourilor de Paste, urmand ca pe 28 aprilie Maxbet sa iti pregateasca un bonus surpriza, pentru asta netrebuind sa mai efectuezi vreun depozit. Eligibili la bonusul surpriza sunt doar cei ce au efectuat toate cele 6 depozite. Bonusul va creste de la o zi la alta, asteptandu-ne astfel sa generam un profit consistent la Maxbet in urma acestei promotii. Oferta nu este disponibila in cazul in care efectuezi prima ta depunere la Maxbet. Pentru a beneficia de promotie daca te afli in acest caz, poti efectua un prim depozit pe 23 aprilie, iar depozitele de 300 lei (100 pentru 22 aprilie+100 pentru 23 aprilie+100 pentru 24 aprilie) le poti bifa pe 24 aprilie.

Despre recompense

Fiecare bonus poate fi accesat de maxim 3 ori, rotirile gratuite, fiindca in asta constau bonusurile, fiind valabile timp de 3 zile din momentul creditarii lor. Sloturile participante la aceasta promotie sunt cele de la NetEntertainment, doar la ele putand folosi rotirile gratuite. Castigurile rezultate din rotirile gratuite trebuie rulate de 40 ori in termen de 7 zile de la efectuarea ultimei rotiri. Pariurile dintr-o runda mai mari de 25 lei/5 euro nu vor conta la rulaj.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul aici
  • Efectueaza prima depunere la Maxbet, abia apoi putand depune in vederea promotiei
  • Promotia dureaza de pe 22 aprilie pana pe 28 aprilie
  • Indiferent de ziua in care te hotarasti sa participi la promotie nu poti trece la bonusul pentru a doua zi daca nu l-ai obtinut pe cel corespunzator primei zile si asa mai departe
  • Pe 28 aprilie vor primi un bonus surpriza toti cei care au efectuat cele 6 depozite
  • La promotie participa doar sloturile din categoria NetEntertainment
  • Castigurile obtinute in urma rotirilor trebuie rulate de 40 ori in termen de 7 zile

Bifeaza bonusul corespunzator fiecarei zile >>>