Țara Galilor se bate cu Irlanda de Nord pentru un loc în sferturile Euro 2016

Acesta este un duel pe care nu l-am fi putut anticipa cu cativa ani in urma. Tara Galilor va infrunta Irlanda de Nord pentru un loc in sferturile turneului final. Dupa cum am spus in urma cu ceva vreme, eram de parere ca Tara Galilor va termina pe ultimul loc in grupa. In schimb, aceasta a reusit sa castige grupa, depasind chiar Anglia.

 

Englezii spuneau, dupa meciul cu Rusia, ca ar fi trebuit sa invinga cea mai slaba echipa din grupa, insa nu eram de acord cu ei. Dupa jocul afisat in acel meci, eram de parere ca rusii inca aveau sanse mari. Acum, se pare ca englezii aveau dreptate, iar rusii au fost invinsi in mod clar si de slovaci, si de galezi.

 

Meciul acestora cu Tara Galilor a fost unul de exceptie, in care nationala condusa de Gareth Bale a reusit sa-si zdrobeasca adversarul. Avand in vedere jocul afisat si valoarea individuala a celor care compun lotul, nu pot decat sa declar ca Tara Galilor are prima sansa in fata Irlandei de Nord.

 

Fosta noastra adversara din calificari a reusit sa se califice de pe pozitia a treia in grupa, fiind o nuca tare atat pentru Polonia, cat si pentru Germania. Irlanda a pierdut ambele meciuri cu 1-0, insa victoria cu 2-0 in fata Ucrainei i-a asigurat pozitia in optimi.

 

Pariere

 

Nu trebuie sa ignoram determinarea irlandezilor, insa cred ca Tara Galilor va triumfa in acest meci. Poti beneficia de cota de 1.909 la Sportingbet daca esti de aceeasi parere.