Supercupa Europei vine cu 50 RON freebet

Vrei sa plasezi doua sau mai multe pariuri pe Supercupa Europei de diseara, insa fiecare, luat individual, are o cota prea mica astfel incat sa te multumeasca? Atunci este cazul sa te uiti pe oferta casei de pariuri Betfair, care pentru meciul dintre Real Madrid si Atletico Madrid prezinta aproape 30 optiuni in sectiunea “Pariu Combinat”. Mai mult, daca vei paria cel putin 50 lei pe aceasta sectiune vei primi un freebet in valoare de 50 lei.


Ce trebuie sa fac?

Orice utilizator Betfair, fie el vechi sau nou, este eligibil la promotie. Un pariu combinat inseamna ca pe un singur bilet poti plasa doua sau mai multe selectii din acelasi meci. Biletul trebuie plasat pe piata Sportsbook, cu o miza minima de 50 lei, cel putin o selectie de pe bilet trebuind sa aiba cota minima 1.5.


Despre recompensa

Indiferent daca biletul este castigator sau nu, nu insa si daca este folosita optiunea Cash Out sau daca vreun pariu este rambursat, Supercupa Europei vine cu 50 RON freebet, pe care il vei primi imediat dupa plasarea pariului combinat de care am vorbit mai sus. Freebetul trebuie folosit in termen de doua zile de la creditare de pe piata Sportsbook.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betfair creeaza-ti unul acum
  • Plaseaza din Sportsbook un bilet pre-live cu minim doua selectii pe meciul dintre Real Madrid si Atletico Madrid din sectiunea “Pariu combinat”
  • Miza minima a biletului e 50 lei, iar cota minima a cel putin o selectie trebuie sa fie 1.5
  • Imediat dupa plasarea biletului vei primi un freebet de 50 lei, pe care il poti folosi in termen de doua zile in piata Sportsbook


Profita acum de promotie >>>