Superbet, noul sponsor al Politehnicii Iași

Clubul CSM Politehnica Iași și Superbet au încheiat astăzi un contract de sponsorizare, casa de pariuri urmând să apară pe tricourile echipei din Copou.


Conform site-ului oficial al clubului, CSM Politehnica Iași și Superbet au încheiat astăzi unul dintre cele mai importante contracte de sponsorizare din istoria echipei ieșene care joacăă în Liga 1 Betano.


"Superbet a fost mereu alături de fotbalul și de sportul românesc. De azi, suntem mândri că putem contribui la ascensiunea unei echipe tinere, dar care a surprins plăcut anul trecut prin prestația excelentă și talentul dovedit", a declarat Vlad Ardeleanu, director general Superbet România.


După ce s-a clasat de două ori la rând pe primul loc în play-out, în 2015-2016 şi 2016-2017, CSM Politehnica Iași a reuşit în sezonul 2017-2018 să se califice pentru prima dată în play-off, unde a terminat pe poziţia a 6-a. În prima etapă a sezonului 2018-2019, "alb-albaştrii" au început cu un 0-0 în Bănie cu Universitatea Craiova, iar acum, în etapa a doua, vor juca în Copou cu Astra Giurgiu.


🔴 DESPRE SUPERBET


► Superbet este cel mai mare operator de jocuri de noroc din România, cu o rețea în retail de aproape 1.000 de agenții în toată țara și un număr de aproape 15 milioane de pariuri plasate lunar.


► Cu peste 3.500 de angajați,Superbet România este cel mai mare plătitor de taxe și impozite din industria de profil și printre cei mai mari contribuabili la bugetul național cu cele peste 35 de milioane de euro plătite în 2017.


► În 2017, Superbet a devenit prima companie din industria pariurilor sportive prezentă pe bursa alternativă AeRo, în urma unei emisiuni de obligațiuni în valoare de 9,6 milioane de lei vândute unor investitori români.


► Tot în 2017, compania și-a lansat oficial operațiunile și pe piața din Polonia. Superbet Polonia deține o licență de operare în retail și este singurul operator străin autorizat să funcționeze pe piața poloneză.


► În prezent, în afara României are birouri deschise și operațiuni în 10 țări precum Polonia, Austria, Serbia, Croația, Malta și Marea Britanie


► Superbet a fost fondată în 2008 de Sacha Dragic, care astăzi este CEO al întregului grup de firme.