Super promotii la Betano

500 RON la inregistrare, miza inapoi la 0-0, marja 0% la cote – sunt doar cateva din promotiile oferite de cea mai indragita casa de pariuri online din Romania. Din punct de vedere al promotiilor, Betano putem spune ca este o alegere buna si vine cu o serie de promotii foarte atractive.
 

Bonus de 500 RON la inregistrare

 

 

100% pana la 500 RON este oferta cu care sunt intampinati noii clienti Betano rezidenti in Romania. Iata cum functioneaza:

 

  1. Faci o depunere. Minimul este de 25 RON. Bonusul maxim pe care il poti revendica in urma acestei promotii este de 500 RON. Sa presupunem ca ai facut o depunere de 100 RON in contul tau Betano – bonusul va fi de 100%, asadar de 100 RON. Vei avea un total de 200 RON in cont.
  2. Depunerile prin Skrill sau Neteller nu sunt eligibile pentru bonus.
  3. Pentru a putea plasa pariuri cu bonusul, suma depusa trebuie rulata o data la pariuri sportive sau la jocuri de cazino. Bonusul jucat in Cazino are o limita de 5 euro pe runda sau de 0.5 euro pe linie.
  4. Suma totala (bonus + depunere) trebuie rulata de 5 ori la pariuri sportive si de 12.5 ori la jocuri de cazino. Mergand mai departe cu exemplul de mai sus, trebuie sa plasezi pariuri in valoare toala de 5x200=1000 RON la pariuri sportive sau 12.5X200 = 2500 RON.   
  5. La pariuri sportive cota pe fiecare pariu/bilet trebuie sa fie de minim 1.65. Orice cota sub 1.65 nu se va lua in considerare pentru indeplinirea conditiilor de rulaj.
  6. La Cazino doar jocurile slot conteaza in proportie de 100% la rulaj, video sloturile contand 40%. Spre exemplu, daca ai pariat 100 lei la video slot, pentru rulaj se vor lua in considerare doar 40 lei. 
  7. Dupa ce ai indeplinit aceste conditii, poti solicita o retragere. Pana nu vei duce la indeplinire aceste conditii de rulaj, suma bonusului nu va putea fi retrasa. Termenul pentru indeplinirea acestor conditii de rulaj este de 90 de zile.

 

Click aici pentru a beneficia de aceasta oferta!

 

Marja 0%

 

Anumite meciuri din oferta Betano vin cu marja 0%. Mai exact, cote mari.

 

Se aplica doar la pariurile simple pe fotbal, baschet, tenis si volei. Pariurile trebuie plasate inainte de inceputul meciului si astfel, avand marja de 0%, profitul tau in caz de castig va fi mai mare.

 

Transmisiuni in direct

 

La capitolul transmisiuni in direct Betano sta foarte bine, asadar daca esti adeptul pariurilor live, este un aspect pe care trebuie sa il ai in vedere.

 

Conditia pentru a putea urmari aceste transmisiuni este ca balanta contului sa nu fie pe 0 sau sa fi plasat un pariu in ultimele 24 de ore.

 

Evenimentele sunt transmise direct in browser-ul tau, nu este nevoie sa descarci vreun program pentru a putea urmari aceste transmisii.


Miza inapoi la 0-0


Daca vei plasa un pariu pre-live si singur pe bilet din fotbal, iar meciul respectiv se va termina cu scorul de 0-0 vei primi cash miza inapoi. Promotie disponibila doar daca mizezi pe pronosticurile pauza/final sau scor exact.


Bonus multiplu

 

Daca ai plasat un pariu cu minim 4 selectii, maxim 10 si pariul este castigator, Betano iti ofera un bonus suplimentar la castig. Bonusul variaza in functie de numarul de selectii de pe biletul de pariuri:

 

4 selecții:

10%

 5 selecții:

15%

 6 selecții:

20%

 7 selecții:

25%

 8 selecții:

30%

 9 selecții:

40%

 10 selecții:

50%

 

Este valabil numai pentru urmatoarele competitii:

 

- Fotbal: Champions League, Europa League, Liga 1, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga, Ligue 1 si preliminariile CM, zona europeana

- Baschet: Euroleague, NBA, Campionatul Spaniol

 

De asemenea, doar aceste tipuri de pariuri sunt valabile: pariuri simple la fotbal 1X2, Sub/Peste, GG/NG și baschet Victorie, Handicap, Sub/Peste.

 

Nu se accepta sisteme/banker, iar cota minim este de 1.50. Daca pe bilet exista meciuri amanate sau anulate, pentru acestea se va acorda cota 1, iar promotia nu va mai fi valabila.

 

Pierdere la limita

 

Promotia este valabila pentru pariurile multiple pe fotbal sau baschet, cu minim 5 selectii, maxim 10. Daca pierzi un singur meci de pe bilet, Betano iti inapoiaza banii.

 

Oferta este valabila doar pentru aceste competitii:

 

- Fotbal: Champions League, Europa League, Liga 1, Premier League, Serie A,

  Primera Division, Bundesliga, Ligue 1

- Baschet: Euroleague, NBA, campionatul Spaniei, Eurobasket

Cota minima pe meci trebuie sa fie de 1.65.

 

De asemenea, doar aceste tipuri de pariuri sunt valabile: pariuri simple la fotbal 1X2, Sub/Peste, GG/NG și baschet Victorie, Handicap, Sub/Peste.

 

Nu se accepta sisteme/banker iar suma maxima pe care Betano o poate inapoia ca parte din aceasta promotie este de 100 RON. Daca pe bilet exista meciuri amanate sau anulate, pentru acestea se va acorda cota 1, iar promotia nu va mai fi valabila.


Cere un pariu


Daca doresti sa plasezi un pariu pe o selectie, insa respectiva optiune nu se regaseste in oferta de pariuri Betano, foloseste formularul care poate fi gasit in contul tau pentru a trimite spre aprobare pariul dorit. Serviciul este disponibil non-stop, cererea trebuind trimisa cu minim 3 ore inainte de startul evenimentului respectiv.
 

Indeplinirea misiunilor


In fiecare saptamana, casa de pariuri Betano iti poate prezenta una, doua sau mai multe misiuni, in functie de importanta evenimentelor desfasurate. Pentru a fi eligibil la misiuni nu trebuie decat sa iti accesezi contul si sa selectezi butonul "Incepe misiunea", prezent in tabul "Promotii".  Daca vei respecta conditiile, unele deloc grele, poti castiga un fullbet care e, in general, de 100 RON sau 200 RON.
 

Avans de 2 seturi


Promotia este valabila doar pentru tabloul masculin de simplu la turneele de Grand Slam. Astfel, daca ai pariat pe rezultatul final al unui meci, iar jucatorul pe care ai pariat conduce la seturi cu 2-0, in cel mult 30 minute de la incheierea celui de-al doilea set vei primi cash intreg castigul, indiferent ce se va intampla dupa. Pariul trebuie sa fie pre-live si singur pe bilet.
 

Avans de 2 goluri


Promotia este valabila pentru meciurile de fotbal, pariul tau fiind castigator daca echipa pe care ai mizat conduce in orice moment al meciului cu scorul de 2-0. La promotie esti eligibil doar daca ai pariat pre-live si singur pe bilet pe rezultatul final al meciului respectiv ( gazdele sau oaspetii castiga). Oferta este valabila pentru Champions League, Europa League, Premier League, La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A si Liga 1. Nu exista cota minima.
 

Bonus fara depunere?


Exista case de pariuri in Romania care ofera clientilor bonusuri fara depozit si am considerat necesar sa includem din start raspunsul la aceasta intrebare in articol, dat fiind faptul ca primim constant intrebari de genul acesta.

Ei bine, raspunsul este nu. S-a intamplat in trecut, dar la momentul actual nu. Daca se schimba ceva, cu siguranta vom posta pe site!

Per total, putem concluziona ca Betano se ridica la inaltime in ceea ce priveste promotiile si ofertele zilnice. Mai mult, produsul este unul foarte bun per ansamblu si indiferent daca esti deja client sau vrei sa te inregistrezi pe viitor, iti recomandam cele de mai jos.

***
 

Vrei sa iti deschizi un cont la Betano? Informeaza-te mai intai!

 

Inainte de a a-ti deschide un cont la Betano, iti recomandam sa citesti recenzia casei de pariuri: intelbet.ro/case-de-pariuri/betano/. Dupa ce ai citit, iti poti deschide un cont dand click AICI.
 

Esti deja client Betano? Impartaseste experienta cu membrii comunitatii!

 

Daca ai deja un cont si ai pariat la Betano, te rugam sa impartasesti si cu ceilalti membri ai comunitatii experienta de pariere – ce te-a surprins placut la aceasta casa de pariuri, ce te-a surprins neplacut, daca o recomanzi sau nu si orice informatie care consideri ca ar fi relevanta. Feedback-ul te rugam s ail oferi pe pagina de profil a casei de pariuri Betano, in josul paginii, la comentarii: intelbet.ro/case-de-pariuri/betano/

 

Vezi ce pozitie ocupa Betano in ratingul pariorilor. Voteaza-ti si tu casa de pariuri preferata!