Sunt pariurile pe victoria outsiderelor mai avantajoase pe termen lung?

Nu exista parior care sa nu fi pierdut meciuri in care echipa favorita, fie ca vorbim de fotbal sau de alte sporturi, sa piarda, unii avand nenorocul sa nu castige chiar daca echipa plecata cu prima sansa avea cota mai mica de 1,10.
 
Cu siguranta daca ati jucat suficient de mult la pariuri vi s-a intamplat chestia asta. Daca nu, o sa vi se intample. Asta doar daca nu va schimbati tactica si cautati sa plasati pariuri pe victoria outsiderelor sau, daca nu, pe faptul ca acestea vor acoperi marja oferita de respectiva casa pariuri online. Multor pariori le surade acest lucru, in ultimul timp astfel de pariuri, mai ales cele live, inmultindu-se, mergandu-se pe premisa ‘’mai bine sa pierd pe o cota mare decat pe una infima’’.  Totodata, aceste pariuri pe cote mari pot fi plasate cu o miza mica, astfel incat utilizatorului sa nu ii para rau de eventuala miza pierduta. Judecata pare sa fie buna din punct de vedere financiar, insa oare sunt pariurile pe victoria outsiderelor mai avantajoase pe termen lung?
 

Cum descoperim ce pariuri pe victoria outsiderelor sunt mai bune?


Evident, statistica joaca un rol esential in alegerea acestui tip de pariu. Aici ne referim la statistica ultimelor intalniri directe, la ultimele meciuri ale gazdelor pe teren propriu, ale oaspetilor in deplasare, dar si la gradul de oboseala al echipelor, la absente, la forma de moment, la locul din clasament sau la motivatia echipei. Este insa important sa afli si cum au decurs ultimele partide ale echipelor care se infrunta, deoarece am intalnit multe cazuri cand rezultatele sunt inselatoare, adversara avand o multime de ocazii, iar cealalta echipa a fructificat singura ocazie avuta. Daca la cele mai multe dintre aceste statistici, sau chiar la toate, outsiderul sta mai bine, atunci este posibil ca acesta sa produca o surpriza. Daca sunteti in criza de timp sau nu aveti chef sa analizati un meci luand in considerare toti factorii enumerati mai sus, puteti face un lucru pe care nu il recomandam, dar care ar putea avea mai mult succes decat in cazul unei analize temeinice a acelei partide. Este vorba despre plasarea unor pariuri pe outsider pentru intreaga etapa din acel campionat. Daca alegeti aceasta modalitate, nu am recomanda sa pariati pe o etapa de fotbal, hochei pe gheata sau alte sporturi in care meciurile s-ar putea incheia la egalitate.

 

Ce strategii pot folosi pentru a reduce pe cat se poate pierderile?


Daca ai stabilit sa schimbi ceva in modul de a paria, hotarand, astfel, sa mizezi constant pe outsidere, trebuie sa ai o strategie bine pusa la punct. Este important sa nu te abati de la aceasta strategie sau sa nu o schimbi in cazul in care ai o perioada lunga fara sa prinzi un pariu. Sa recunoastem, astfel de pariuri nu sunt castigatoare la tot pasul, sau, altfel spus, nu toata lumea este facuta pentru ele. Sunt o multime de strategii care pot fi gasite pe internet printr-o simpla cautare, putand incerca una in fiecare zi, timp de doua saptamani, insa nu pe banii vostri, ci pe o foaie de hartie sau cel mai bine intr-un document Excel. Sau, daca nu aveti rabdare si doriti sa incercati strategia direct pe bani reali, recomandam sa va inregistrati la casa de pariuri Maxbet (click aici pentru recenzie). De ce Maxbet? Fiindca aceasta ofera cel mai mare bonus de inregistrare in urma unui singur depozit. Este vorba de 100% din suma depozitata, pana la 900 RON. Apoi, pentru doua saptamani, puteti sa incercati orice strategie doriti, jucand, practic, pe banii casei de pariuri. Nici macar nu este nevoie sa indepliniti conditiile de rulaj in aceste doua saptamani, putand face asta intr-o perioada de 40 zile de la depozit, astfel ca aveti timp sa le indepliniti si dupa trecerea celor doua saptamani. Daca nu doriti sa le indepliniti veti pierde doar bonusul, suma depusa de dumneavoastra neavand nicio restrictie. Singura conditie pentru ca acest bonus sa nu va fie retras din cont inainte de expirarea lui este aceea de a nu plasa un pariu mai mare de 200 RON pe bilet.
 
In concluzie, pariurile pe victoria outsiderelor pot fi avantajoase pe termen lung, daca esti inspirat in a le alege, chiar daca nu vor fi castigatoare atat de des precum un pariu cu o cota mai mica, lucru de care trebuie sa fim constienti de la bun inceput. De asemenea,  ar trebui sa aveti si o strategie bine pusa la punct, inainte de a va decide asupra uneia putand incerca mai multe la casa de pariuri Maxbet. Motivul pentru alegerea acestei case l-am scris mai sus. Nu recomandam insa sa incercati strategia Martingale, axata pe dublarea mizei in cazul unui pariu pierdut. Sigur, in situatia in care plasati pariuri pe cote de minim 4.00, va puteti dubla miza chiar si dupa doua sau trei pariuri pierdute, insa, chiar si asa, noua ni se pare o strategie destul de riscanta in acest context.