Sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri la cota 50 in Barcelona vs Liverpool

Formatiile englezesti vor incerca sa opreasca iuresul spaniolilor in cupele europene din ultimele sezoane, prima incercare din faza sferturilor de finala revenindu-i lui Liverpool, care o va intalni miercuri in deplasare pe Barcelona.

Patru meciuri s-au disputat pana acum pe Camp Nou intre Liverpool si Barcelona, in trei dintre ele marcandu-se cel mult doua goluri. In cele doua meciuri de pe teren propriu din fazele eliminatorii disputate in acest sezon Barcelona a marcat insa de 8 ori, in vreme ce Liverpool a inscris de 7 ori in cele doua deplasari. Fie ca esti de parere ca vom asista la un joc deschis sau la unul in care nu vom avea prea multe reusite, te invitam sa profiti de cota 50.0 oferita de casa de pariuri Sportingbet, care ti se ofera atat daca vei paria ca vor fi inscrise sub 2.5 goluri, cat si in cazul in care vei miza ca se vor marca peste 2.5 reusite.

Inregistreaza-te si pariaza pe numarul de goluri >>>

5cc8681b5a68a_1556637723.jpg

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Sportingbet de pe unul din linkurile acestui articol. Efectueaza apoi un depozit de minim 40 lei, insa nu folosi metodele Skrill si Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet conform caruia vor fi marcate sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri in partida dintre Barcelona si Liverpool. In vederea cotei marite se vor lua in calcul maxim 4 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.65 pentru minim 3 goluri si 2.15 pentru maxim doua reusite.

Despre recompensa

Daca vei paria la cota 50 pe numarul de goluri in Barcelona vs Liverpool, iar pariul va fi castigator, vei obtine 200 lei indiferent de numarul de goluri marcat. Astfel, castigul conform cotei de pe site (6.6 lei, respectiv 8.6 lei) il vei primi cash instant, pe cand restul ti se va credita ca freebet tot instant. Freebetul trebuie pariat in termen de 72 ore.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet pana la 1 mai, ora 22:00, de pe acest link
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe faptul ca vom avea sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri in duelul Barcelona vs Liverpool
  • Cel mult 4 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca pariul este “verde” castigul conform cotei de pe site il vei primi cash instant, pe cand restul pana la cel mult 200 lei ti se va credita sub forma de freebet tot instant
  • In termen de 72 ore trebuie pariat freebetul

Inregistreaza-te si pariaza pe numarul de goluri >>>