"Strâmbu'" vrea 3 puncte la Cluj cu CFR. Profită acum de cota gigantică oferită de 888 Sport!

CFR Cluj a câştigat greu la Ploieşti cu Chindia Târgoviște, însă a marcat golul victorie dintr-un penalty controversat. Cu o etapă în urmă "feroviarii" au remizat în Gruia cu Astra Giurgiu. După 20 de etape disputate în sezonul regular, campioana României este pe locul 2 în clasament, la doar 1 punct de liderul FCSB. FC Viitorul are 5 remize consecutive în Liga 1 şi este la 3 puncte de Chindia Târgoviște, echipă care ocupă ultimul loc de play-off. Antrenorul Mircea Rednic nu are decât o victorie pe banca tehnică a grupării din Ovidiu şi ar avea mare nevoie de un succes în Gruia, ca să nu fie dat afară de Gheorghe Hagi şi a continua lupta pentru un loc în play-off.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe unul dintre cele mai interesante meciuri din etapa a 21-a a Ligii 1. Mai exact, ai cota 8.00 pentru o victorie a clujenilor şi cota 41.00 pentru un succes al constănţenilor pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj Napoca.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până joi, 4 februarie 2021, ora 20:00;
  • Pariază pe victoria lui CFR Cluj sau a lui FC Viitorul, la cotă de 8.00, respectiv 41.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;

Dacă mizezi pe CFR Cluj şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 200 lei;

Dacă pariezi pe FC Viitorul şi aceasta câştigă în Gruia, vei obţine în cont pariuri gratuite de 41.00 x 25 lei = 1.025 lei;

Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;

Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;

Cotele normale de pe 888 Sport sunt 1.58 pentru un suces al lui CFR Cluj, 3.80 remiza şi 5.80 pentru o victorie a lui FC Viitorul.

Va fi un meci foarte interesant, în care remiza nu ar avantaja nicio echipă, pentru că CFR Cluj are ca obiectiv să urce în clasament peste FCSB şi să devină lider iar FC Viitorul s-ar îndepărta şi mai mult de play-off. Meciul din Gruia are şi o super promoţie la 888 Sport pentru clienţii noi. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casă de pariuri!