Sportingbet te asteapta cu noi surprize

Pentru a atrage mai mult clientii, casele de pariuri online ar trebui sa se reinventeze, aducand periodic ceva nou pe site, fie ca vorbim despre imbunatatirea ofertei sportive, a cotelor, despre marirea numarului de promotii etc. .
 
Asta a facut si Sportingbet in ultima saptamana, cel mai bun operator de jocuri de cazino din 2016 aducand doua noutati pe site, ambele vizand jocurile de cazino. Prima dintre ele se refera la promotiile din aceasta sectiune. Astfel, in fiecare zi a saptamanii va rula cate o promotie. Daca va aduceti aminte, lucrul asta se intampla si pana anul trecut, inainte ca Sportingbet sa adopte o noua interfata, acele promotii vizand jocurile de cazino, cele mecanice sau chiar sporturile virtuale. Atunci insa promotiile zilnice erau unele destul de modeste, nereusind prea tare sa indemne utilizatorii sa participe la ele.
 

Cat de avantajoase sunt aceste promotii?


Nu este insa cazul si acum, cand in fiecare zi a saptamanii poti beneficia de castiguri in plus sau de rambursari partiale de miza. Astfel, ziua de luni te intampina cu marirea castigurilor nete obtinute (total castiguri – total miza) la jocul ca la aparate ‘’Flowers’’. Sigur, exista o limita maxima a bonusului, castigurile nete fiindu-ti maritecu 50%  pana la 40 RON. Pentru ziua de marti vorbim tot de o promotie la un joc slot. Mai exact, la ‘’Dracula’’, acolo unde ti se vor rambursa 50% din pierderi (total mize – total castiguri), in limita a 40 RON. Ziua de miercuri iti va oferi castiguri in plus de 25% pana la 40 RON la jocul slot ‘’Fruit Shop’’.
 
58c112437872a_1489048131.png

Zilele de joi sunt dedicate jocurilor de Live Blackjack. Astfel, ti se va rambursa 25% din pierderile avute la acest joc, in limita a 40 RON. Si vineri vei avea miza rambursata, de data asta daca vei participa la jocul slot ‘’Twin Spin’’. Rambursarea este de 50% din pierderi, pana la 40 RON. Sambata vei avea castiguri cu 50% mai mari, in limita a 40 RON, la jocul slot ‘’Dazzle Me’’, in vreme ce in fiecare duminica ti se va rambursa 25% din pierderile avute la Live Roulette. La aceste promotii sunt eliigibili atat utilizatorii noi, cat si cei vechi.
 
Deschide acum un cont pentru a fi si tu eligibil la promotii >>
 
 

Conditiile de rulaj sunt usoare


Pentru a beneficia de aceste promotii nu este necesara inscrierea.  Observam ca zilele de luni si sambata sunt cele mai profitabile, atunci putand obtine 50% din castigurile obtinute la respectivele jocuri ca la aparate. Atat castigurile marite, cat si rambursarile vor fi creditate ca bonus, acesta trebuind rulat de 5 ori inaintea unei retrageri. Rulajul poate fi efectuat in orice joc de cazino in termen de 7 zile de la creditare.
 

Ce alte surprize ne ofera Sportingbet?


Casa de pariuri Sportingbet te asteapta cu noi surprize si in ceea ce priveste jocurile ca la aparate. Sunt multi utilizatori carora le plac astfel de jocuri, ei probabil observand ca, in aceste zile, s-a marit numarul de jocuri. Concret, vorbim de 16 sloturi in plus, printre acestea numarandu-se jocuri renumite precum Book of Dead, Football Champions Cup, Dazzle Me, Jimy Hendrix, Hook’s Heroes sau Neon Staxx.