Sorana Cîrstea, Irina Begu și Ana Bogdan joacă la Miami Open

Miami Open by Itau este un alt turneu de 1000 de puncte care începe imediat dupa cel de la Indian Wells.

America de Nord este raiul tenisului pe hard acum, toata crema tenisului e prezenta la start. Mă rog, aproape toata, pentru ca lui Novak Djokovic nu i s-a permis accesul fara vaccin.

Sorana Cîrstea, Ana Bogdan si Irina Begu sunt pe tablou

Dupa parcursul excelent de la Indian Wells, Sorana Cîrstea va juca si la Miami Open. E foarte posibil ca in turul al doilea sa dea din nou peste Caroline Garcia, pe care a invins-o la Indian Wells.

În primul tur, Sorana o va intalni pe  jucătoarea mexicană Fernanda Contreras Gomez (25 de ani, 179 WTA). Daca va trece de Fernanda, Sorana va juca împotriva lui Caro Garcia.

Meciul Soranei din primul tur se va juca miercuri.

Irina Begu va juca in primul tur cu jucatoarea din Filipine Alexandra Eala (17 ani, 219 WTA), castigatoare la junioare US Open 2022. Eala a primit un wild-card la turneul de la Miami.

Meciul Irinei din primul tur se va juca marti, de la ora 17:00.

Ana Bogdan va juca in primul tur împotriva jucatoarei din SUA Robin Montgomery (18 ani, 193 WTA), si ea beneficiară a unui «wild card». 

Un meci tare din primul tur este cel dintre Bianca Andreescu si Emma Răducanu, foste castigatoare la US Open.  

Carlos Alcaraz e principal favorit in turneul masculin

Spaniolul Alcaraz a revenit pe primul loc in clasamentul ATP, dar coroana sa e destul de subreda. Carlos e nevoit sa castige si la Miami, daca vrea sa isi pastreze fotoliul de lider. 

La Miami vor mai fi prezenti pe tabloul principal Daniil Medvedev ( care nu rateaza nimic pe hard, avand in vedere ca nu îi place sa joace pe zgura), Stefanos Tsitsipas, Alexander Zverev.  Am mai spus ca Nole Djokovic nu va fi prezent la Miami, iar Rafa Nadal nu va reintra, dupa accidentare, decât în turneele pe zgura. 

Pe tablou vor fi prezenti si veteranii Gael Monfils si Andy Murray, dar si Dominic Thiem, care inca nu a reusit sa revina pe deplin dupa accidentarea de la incheietura mâinii. 

Se anunta un turneu stralucitor si sunt toate sansele sa vedem cel putin la fel de mult spectacol ca la Indian Wells.