Situatia in Premier League inaintea ultimelor etape

Din Premier League s-au scurs 35 etape, insa destule formatii mai au restante de disputat. Situatia la varful clasamentului este destul de incinsa, dar echipele retrogradate par a fi cunoscute.
 
Dupa cum este normal, vom incepe cu varful clasamentului, acolo unde liderul Chelsea se afla la 4 puncte in fata lui Tottenham, ambele disputand 34 jocuri. Pe pozitia a treia se afla Liverpool, la 8 puncte in spatele lui Tottenham, dar si cu un meci mai mult decat cele doua. ‘’Cormoranii’’ sunt amenintati de Manchester City, aflata la 3 puncte in spate, dar cu 34 meciuri.
 
Sursa foto: www.wikipedia.org
 

Cine are sanse mai mari la ultimul loc de Champions League?


Pentru un loc de Champions League se bate si Manchester United, la un punct in spatele ‘’cetatenilor’’, cu acelasi numar de meciuri. Pozitia a sasea este ocupata de Arsenal, avand un meci mai putin decat cele doua formatii din Manchester, insa si 5 puncte in spatele lui Manchester United. Everton se afla pe pozitia a saptea, neavand sanse sa coboare, dar nici prea multe sa urce. Asta fiindca a disputat doua meciuri mai mult decat ‘’tunarii’’, chiar daca diferenta dintre ea si londonezi este de doua puncte.
 
In cele 4 meciuri ramase, Chelsea le va intalni pe teren propriu pe Middlesbrough, Watford si Sunderland, iar in deplasare pe West Bromwich. Astfel, sunt sanse destul de mici pentru Chelsea sa piarda titlul. Tottenham nu mai poate pierde pozitia secunda. Pentru a termina pe ultimul loc al podiumului, ‘’cormoranii’’ nu ar trebui sa piarda niciun meci, poate maxim doua puncte. Pe teren propriu Liverpool le va intalni pe Southampton si Middlesbrough, iar in deplasare pe West Ham.
 
Manchester City le va intalni pana la finele sezonului pe Crystal Palace, Leicester si West Bromwich, iar in deplasare pe Watford. Rivala sa, Manchester United, se va duela in ultima etapa cu Crystal Palace, insa in deplasare va avea doua meciuri foarte grele, adversare fiind Arsenal, Tottenham si Southampton.  Este foarte greu de crezut, asadar, ca ‘’diavolii rosii’’ vor prinde un loc de Champions League, cel putin prin intermediul Premier League.
 
Arsenal, in schimb, mai poate spera la locul 4, insa pentru asta ar trebui sa le invinga pe Manchester United, Sunderland si Everton pe teren propriu, respectiv pe Southampton si Stoke in deplasare, lucru destul de greu. Asadar, verdictul nostru este ca Chelsea, Tottenham, Liverpool si Manchester City vor merge in Liga Campionilor, iar Arsenal, Manchester United si Everton in Europa League.
 
In ceea ce priveste ‘’zona rosie’’, Sunderland si Middlesbrough sunt deja retrogradate, chiar daca a doua doar teoretic. Singurul semn de intrebare se pune asupra celei de-a treia echipe retrogradate, care in acest moment este Swansea. Aceasta a acumulat 32 puncte, doua mai putine decat Hull, ocupanta locului 17. Crystal Palace este la 6 puncte in fata lui Swansea, fiind salvata de la retrogradare in proportie de 99.9%. Asadar, batalia pentru salvare se va da intre Swansea si Hull, ambele cu 35 partide.
 
Pana la finele campionatului, Swansea le va intalni pe teren propriu pe Everton si West Bromwich, iar in deplasare pe Sunderland, in vreme ce Hull se va duela pe teren propriu cu Sunderland si Tottenham, iar in deplasare cu Crystal Palace. Hull se afla intr-o forma de invidiat pe teren propriu, Swansea venind si ea dupa doua meciuri fara infrangere. Este greu de spus cine va ramane in Premier League, insa cu prima sansa porneste Hull. La egalitate de puncte primul criteriu de departajare este golaverajul, iar aici Swansea este avantajata, insa nu vizibil.
 

Ce parere au casele de pariuri despre aceasta situatie?


Cand pomenim despre pariuri antepost prima casa care ne vine in minte este Betano, datorita mai ales a ofertei bogate pentru fiecare campionat in parte, daca ne referim la fotbal. In ceea ce priveste Premier League, Betano ne prezinta nu mai putin de 13 pariuri antepost. Sigur, la cele mai multe rezultatul este destul de previzibil.
 
Pariuri interesante privesc echipa ce va retrograda, respectiv ce va evita retrogradarea, daca Leicester va termina in top 10 sau in a doua jumatate a clasamentului, cine va deveni golgheter si cine va fi primul la pase decisive. In acest moment Lukaku este primul in clasamentul golgheterilor, cu 24 reusite, urmat de Harry Kane si Diego Costa, cu 21, respectiv 19 goluri. Lukaku este cotat cu 1.33 la a deveni golgheter, iar Kane cu 6.00. In ceea ce priveste pasatorii, De Bruyne are 13 pase de gol, iar Eriksen si Sigurdsson cate 12. Betano ii ofera cota 1.6 lui De Bruyne sa ia acest titlu, 2.3 lui Eriksen si 6.5 lui Sigurdsson.
 
Gaseste pariul antepost care crezi ca are cele mai mari sanse de reusita si plaseaza-l >>>
 
Sursa feat.3: www.footyheadlines.com