Situatia in La Liga inaintea ultimelor etape

Ca aproape in fiecare sezon, se poarta o lupta in doi pentru titlu in La Liga, protagoniste fiind Real Madrid si Barcelona. Mai sunt 3 etape pana la final, orice pas gresit al catalanilor echivaland cu pierderea titlului.
 
Cele doua formatii se afla la egalitate de puncte, insa Real Madrid are un meci mai putin decat catalanii. Pana la sfarsitul sezonului Barcelona mai are de jucat pe teren propriu cu Villarreal si Eibar, iar in deplasare cu Las Palmas. De cealalta parte, Real Madrid o va intalni pe Santiago Bernabeu pe Sevilla, iar in deplasare pe Granada, Celta Vigo si Malaga. Consolarea Barcelonei este ca are avantaj in intalnirile directe, asta ajutand-o in cazul unei egalitati de puncte.
 
Pe pozitia a treia se afla Atletico Madrid, urmata la 3 puncte de Sevilla. Aceasta din urma se afla la 5 puncte fata de Villarreal, fiind foarte greu de crezut ca va pierde locul ce va duce in play-offul Champions League. In schimb, lupta pentru cele doua locuri de Europa League se da intre Villarreal, Bilbao si Sociedad, diferenta dintre cele 3 fiind de doar doua puncte.
 
Sociedad este insa ca si calificata in Europa League, putand ramane pe dinafara doar daca Alaves va castiga finala Copa del Rey in fata Barcelonei, lucru aproape imposibil. Miza insa exista, deoarece locul 5 va duce direct in grupele Europa League. Diferenta dintre Real Sociedad si Eibar este de 7 puncte, astfel ca Sociedad nu mai poate cobori decat teoretic.
 
Sursa foto: www.wikipedia.org
 
Aflata pe 4, Sevilla va avea o misiune foarte grea in a obtine ultimul loc care o va califica direct in grupele Champions League, avand in vedere ca peste doua etape o va intalni in deplasare pe Real Madrid, dar si ca in acest weekend se va duela pe teren propriu cu Real Sociedad. Abia in ultima etapa andaluzii vor avea meci usor, intalnind-o acasa pe Osasuna. Astfel, Atletico Madrid are mari sanse de a termina pe pozitia a treia, in cele 3 etape intalnindu-le pe teren propriu pe Eibar si Bilbao, iar in deplasare pe Betis. Meciurile de pe teren propriu nu sunt chiar atat de usoare, insa ne vine greu sa credem ca formatia antrenata de Diego Simeone va pierde pozitia a treia.
 
In lupta pentru locul 5 Villarreal o va intalni pe propriul teren pe La Coruna, in deplasare duelandu-se cu Barcelona si Valencia, de meciurile grele din deplasare putand profita Bilbao si Sociedad. Bascii, care au obtinut 6 victorii in ultimele 7 meciuri, o vor intalni pe Leganes pe teren propriu, respectiv pe Alaves si Atletico Madrid in deplasare. Cat despre Sociedad, aceasta se va duela pe teren propriu cu Malaga, iar in deplasare cu Sevilla si Celta Vigo. Probabilitatea este una mare ca doua dintre cele 3 formatii sa termine la egalitate de puncte, astfel remarcand ca Sociedad nu are avantajul meciurilor directe nici cu Villarreal, insa nici cu Bilbao, in vreme ce Villarreal are avantajul meciurilor directe cu Bilbao.
 

Retrogradatele se cunosc


In ceea ce priveste subsolul clasamentului, Osasuna si Granada sunt deja retrogradate, a treia formatie care va merge in Segunda Division fiind in proportie de 90% Gijon. Aflata pe 17, Leganes se afla la 6 puncte in fata lui Gijon, insa a piedut ambele intalniri cu aceasta. In cele 3 etape ramase Gijon le va intalni pe Las Palmas si Betis pe teren propriu, respectiv pe Eibar in deplasare, in vreme ce Leganes le va intalni pe Betis si Alaves pe teren propriu si pe Bilbao in deplasare.
 

Cate pariuri antepost gasim aici?


Casa de pariuri Betano este bine pregatita si pentru pariurile antepost din La Liga, prezentand 4 asemenea pariuri. Este vorba despre echipa castigatoare, cea de-a treia echipa care va retrograda, primul la pase decisive, dar si echipa care va termina prima in clasament dintre Bilbao si Sociedad. Lupta mare este in ceea ce priveste castigatorul titlului de cel mai bun pasator, aici luptandu-se 3 jucatori. Este vorba de Suarez, Kroos si Neymar. In acest moment Suarez are 12 pase decisive, Kroos 11 si Neymar 10.
 
Tu ce pariu sigur ai gasit? >>>

 Sursa feat.5: www.footyheadlines.com