Situatia in Bundesliga inaintea ultimelor etape

Bundesliga este primul campionat de top care si-a aflat campioana. De asemenea, se cunosc si celelalte 3 formatii care vor merge in Champions League, insa nu stim inca echipa care va disputa play-off. Lucrurile sunt si mai complicate in ceea ce priveste locurile de Europa League. Cat depre retrogradare, se stie, practic, cine va merge in 2.Bundesliga, insa nu si echipa care va disputa barajul.
 
Campioana este din nou Bayern Munchen, care a cucerit acest trofeu pentru a cincea oara la rand. Cu 3 etape inainte de final, bavarezii au un avans de 6 puncte in fata surprizei Leipzig. Aceasta pare sa-si fi asigurat pozitia secunda, diferenta dintre ea si Hoffenheim fiind de 5 puncte, iar cea dintre ea  si Dortmund de 6 puncte.
 
Pana la finalul campionatului, Leipzig nu va avea meciuri usoare, intalnind-o pe Bayern Munchen pe teren propriu si pe Hertha Berlin, respectiv Frankfurt in deplasare. Nu este exclus insa ca Hoffenheim si Dortmund sa comita si ele greseli. Cu siguranta una din cele doua o va face, deoarece in acest weekend Dortmund o va intalni pe teren propriu pe Hoffenheim, fiind sanse mari ca invingatoarea sa termine pe pozitia a treia. In tur Hoffenheim si Dortmund ofereau o remiza cu patru goluri. In celelalte doua etape ramase de disputat, Dortmund o va intalni pe Augsburg in deplasare si pe Werder Bremen pe teren propriu, in vreme ce Hoffenheim va avea aceleasi adversare.
 

Cine are sanse la ocuparea celor doua locuri de Europa League?


Dortmund nu mai poate pierde pozitia a patra, pentru locurile de Europa League batandu-se 7 echipe, cel putin teoretic toate avand sanse la un loc in competitia europeana. Hertha si Werder Bremen se afla momentan pe locuri de Europa League, insa Freiburg este si ea indreptatita sa spere.  Asta mai ales ca Werder Bremen le va intalni atat pe Hoffenheim, cat si pe Dortmund pana la finele campionatului, in vreme ce Augsburg se va duela pe teren propriu cu Schalke si Ingoldstadt, dar va incheia campionatul pe Allianz Arena, in fata lui Bayern Munchen. 
 
Sursa foto: www.wikipedia.org
 
Ocupanta pozitiei a cincea, Hertha Berlin, are un parcurs destul de prost, suferind 5 infrangeri din precedentele 7 etape. Pe teren propriu Hertha le va mai intalni pe Leipzig si pe Leverkusen, in deplasare duelandu-se cu ultima clasata Darmstadt. Aflate la 3 puncte in spatele pozitiei a sasea, Koln le va intalni pe teren propriu pe Werder Bremen si Mainz, iar in deplasare pe Leverkusen, in timp ce Monchengladbach le va avea ca adversare pe Augsburg si Darmstadt pe teren propriu si in deplasare Wolfsburg. Schalke si Frankfurt opinam ca nu au nicio sansa la ocuparea unui loc de cupa europeana. Mai degraba Augsburg va reusi sa ocupe pozitia a cincea, iar Hertha Berlin pe cea de-a sasea.
 

Cine va juca in play-offul pentru ramanerea in Bundesliga?


In ceea ce priveste subsolul clasamentului, Ingolstadt si Darmstadt par retrogradate, cu 3 etape inainte de final Darmstadt  avand 9 puncte in spatele locului 16, in vreme ce Ingolstadt se afla la 4 puncte de salvarea partiala. In cele 3 runde ramase Ingolstadt le va intalni pe teren propriu pe Schalke si Leverkusen, iar in deplasare pe Freiburg.
 
Pe locul 16, cel de baraj, se afla Hamburg, pe 15 Wolfsburg, iar pe 14 Mainz, toate cele 3 avand 33 puncte. In cele 3 etape ramase Hamburg le va intalni pe propriul teren pe Mainz si Wolfsburg, iar in deplasare pe Schalke, sansele fiind destul de mari de a strange cel putin 3 puncte. Wolfsburg le va avea ca adversare  in deplasare pe Frankfurt si Hamburg, iar acasa pe Monchengladbach. In ceea ce o priveste pe Mainz, aceasta le va intalni in deplasare pe Hamburg si Koln, iar pe teren propriu pe Frankfurt. Augsburg a acumulat 35 de puncte, avand sanse minime sa coboare pe locul de baraj. Sa spunem, totusi, ca ea se va duela pe teren propriu cu Dortmund, iar in deplasare cu Monchengladbach si Hoffenheim.  Avand in vedere si forma de moment, opinam ca Wolfsburg va disputa barajul.
 

Cote oferite de casele de pariuri


In ceea ce priveste pariurile antepost (pe termen lung), Betano poate fi cu greu intrecuta, aceasta oferind o multime de asemenea pariuri, mai ales in ceea ce priveste campionatele de fotbal. Desi mai sunt doar 3 etape pana la final, intalnim nu mai putin de 7 pariuri antepost. Cel mai sigur este cel conform caruia Ingolstadt va retrograda. E drept, beneficiem de o cota mica (1.15). Alte pariuri ne provoaca sa anticipam cine va termina mai sus dintre Monchengladbach si Koln, Wolfsburg si Leverkusen, Schalke si Monchengladbach, respectiv Frankfurt si Monchengladbach.
 
De asemenea, putem plasa pariuri si pe echipa care va termina pe pozitia secunda. Leipzig este cotata cu 1.22, Dortmund cu 5.00, iar Hoffenheim cu 17.0. Cat despre jucatori, Lewandowski are cota 1.44 la a deveni golgheterul competitiei, iar Aubameyang 2.65. In acest moment Lewandowski a marcat 28 goluri, iar Aubameyang 27.
 
Doar aici poti plasa atat de multe pariuri antepost pe Bundesliga >>>
Sursa Feat.3: www.bundesliga.com