Simona Halep are cota 50 la victorie in sferturile Australian Open

Dupa rezultatul de la Adelaide, multi nu ne asteptam ca Simona Halep sa aiba un parcurs atat de bun la Australian Open. In 4 meciuri romanca nu a pierdut niciun set. In schimb, Kontaveit, adversara sa din sferturi, s-a chinuit in optimi cu Swiatek, pierzand primul set la tie-break, castigandu-le pe urmatoarele doua cu 7-5. Asadar, nu credem ca va fi vreo problema pentru Halep in a se impune in fata lui Kontaveit. Daca si tu crezi asta, te invitam sa profiti de promotia casei de pariuri Betfair, care ofera cota 50.0 pentru o victorie a romancei. 

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii romani care s-au inregistrat la Betfair pana la ora meciului (29 ianuarie, 02:00) introducand codul ZSAN31. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria Simonei Halep in partida cu Anett Kontaveit. Cel mult 5 lei se vor lua in calcul la cota marita, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site. 

Despre recompensa

Cota marita pentru Halep in sferturile Australian Open inseamna ca tu vei castiga 250 lei daca Halep va invinge pe teren. Astfel, miza se va rambursa cash instant, pe cand restul il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 29 ianuarie, ora 02:00, introducand codul ZSAN31
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria Simonei Halep contra lui Anett Kontaveit
  • Cel mult 5 lei se vor calcula in vederea cotei marite
  • Daca Halep va castiga pe teren, fara ajutorul unui abandon, miza ti se va rambursa cash instant, pe cand restul pana la cel mult 250 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

Pariaza pe inca o victorie a Simonei