Simona Halep are cota 5.00 la victorie in primul ei meci la Wimbledon

Al treilea turneu de Grand Slam al anului ii ofera adversare tari Simonei Halep inca din primul tur. Aici romanca o va intalni pe bielorusa Alieksandra Sasnovich, clasata pe 36. Daca se va califica in runda a doua, Simona speram sa o intalneasca pe Mihaela Buzarnescu. In acest sezon Sasnovich a jucat pe iarba cu Venus Williams si cu Peterson, pierzand ambele partide. In cazul in care crezi ca Simona se va impune te invitam sa profiti de cota 5.00 oferita de casa de pariuri Betfair pentru victoria ei.

Pariaza ca Halep va incepe cu dreptul la Wimbledon >>>

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont pana pe 1 iulie, ora nefiind inca stabilita, la Betfair introducand codul ZSAN19. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Simonei Halep in primul tur de la Wimbledon contra bielorusei Sasnovich. In vederea cotei marite se calculeaza cel mult 50 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Cota 5 pentru victoria Simonei Halep in primul tur la Wimbledon inseamna ca daca romanca se va impune pe teren vei obtine cel mult 250 lei. Astfel, castigul conform cotei normale il vei primi cash instant, pe cand restul ti se va credita in maxim 24 ore sub forma de freebet. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 1 iulie introducand codul ZSAN19
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria Simonei Halep cu Sasnovich
  • Cel mult 50 lei se au in calcul pentru cota marita
  • Daca Halep va invinge miza se va rambursa cash instant, pe cand restul pana la cel mult 250 lei ti se va credita ca freebet in maxim 24 ore
  • Din piata Sportsbook trebuie pariat freebetul in termen de 30 zile la o cota minima de 1.2

Pariaza ca Halep va incepe cu dreptul la Wimbledon >>>