Semifinala de foc in Champions League

Dupa 0-3 in tur la ce mai poate sa spere echipa lui Simeone. Poate sa nu piarda calificarea fara sa inscrie macar un gol.

Atletico a jucat slab in tur pe Santiago Bernabeu. Echipa lui Simeone a pierdut cu 0-3, toate cele trei goluri au fost inscrise de catre Ronaldo. Astazi Simeone nu se poate baza pe Fernandez, Vrsaljko, Juanfran si Jose Gimenez. Ultimii trei sunt absente importante pentru Simeone. Godin a fost eliminat in meciul din weekend din campionat, insa asta nu il va impiedica pe Simeone sa il titularizeze. Simeone are trei absente importante asa ca se vede nevoit sa inceapa cu Hernandez ca fundas dreapta. 

Real nu poate conta nici acum pe Pepe, Bale si Carvajal, toti accidentati. Insa poate conta pe Ronaldo si Benzema in atac. Singura intrebare care inca si-o pune Zidane este daca sa inceapa cu Danilo sau cu Nacho ca fundas dreapta. Isco este surpriza lui Zidane din atac, alaturi de Benzema si Cristiano Ronaldo. Isco ii poate suplini pe Morata si James Rodriguez, care vor fi pe banca de rezerve. 

In ultimele 11 meciuri jucate de Real Madrid in Champions League s-au dat cel putin trei goluri. Real Madrid a inscris de cel putin doua ori in 10 din ultimele 11 meciuri jucate in Champions League. Real a pierdut o singura data in ultimele 15 meciuri din Champions League. 
 
 

Posibil ca Real Madrid sa se califice in finala de la Cardiff fara sa piarda cu Atletico. 
Voi miza pe sansa dubla X2 + peste 1.5 goluri la SuperBet