Secret City Gold, noul slot al furnizorului Pragmatic Play

Pragmatic Play continuă să încânte audiența în ceea ce privește păcănelele online și vrea să dea lovitura cu cel mai nou slot lansat, Secret City Gold, un slot cu tematică aztecă, simboluri Scatter, multiplicatori și rotiri gratuite.

Unul dintre cei mai populari dezvoltatori de jocuri destinate cazinoului li live cazinoului, Pragmatic Play are licențe pentru a-și desfășura activitatea în peste 20 de jurisdicții globale și îi invită pe jucători să exploreze imperiul antic aztec prin intermediul jocului Secret City Gold.

Acesta face parte din planul pe care furnizorul l-a conceput și anume: să lanseze lunar până la șapte jocuri de păcănele noi în fiecare luna. De asemenea, studiourile pe care le are deschise în toată lumea, Pragmatic Play se ocupă de livrarea de soluții de ultimă generație și pentru bingo, sporturi virtuale și cazinouri live.

Secret City Gold păcănele online

Tema folosită de provider în acest joc este foarte interesantă, dar deloc rar folosită, ceea ce s-ar putea să nu te surprindă dacă alegi să încerci acest joc. Acțiunea jocului are loc pe cinci role și patru rânduri, iar principalele simboluri cu plăți mici din joc sunt A, J, Q, 10 și K.

Acestea aduc sume de bani cuprinse între 0.4 X  și 1 X miza pariului inițial, atunci când cinci simboluri sunt potrivite pe role. Există și simboluri de top reprezentate de statui, maimuțe, violete, broaște albastre, feline roșii și șopârle verzi.

Mecanica jocului este specială și inovatoare, specific furnizorului, care oferă simboluri Wild disponibile atât în jocul de bază, cât și în timpul rundelor bonus. De altfel, caracteristica este un punct de atracție pentru jucătorii care caută să obțină cel mai bun câștig al jocului, ce ajunge la 10.000 X miza. Volatilitatea este ridicată, iar RTP-ul de 96.06% reprezintă un procent bun, ceea ce face jocul să fie în media industriei.

Funcția specială Secret City Gold

Formele aleatoare acționează prin transformarea tuturor simbolurilor din interiorul lor într-un simbol identic. Aceleași forme aleatorii pot să vină la pachet cu multiplicatori de până la 10 X , ceea ce face să genereze câștiguri și mai mari jucătorilor.

Utilizarea acestor forme în timpul funcției speciale rotiri gratuite, ele pot declanșa multiplicatori ce sunt automat adăugați la multiplicatorii generali. Pentru a declanșa runda rotiri gratuite și să te bucuri de opt rotiri gratuite, jucătorii trebuie să întâlnească trei simboluri Scatter la finalul unei rotiri complete.â

Simbolul Scatter este reprezentat grafic de maimuțe aurii rânjite, aceleași simboluri care plătesc 2X, 10X sau 50 X pariul folosit dacă sunt în număr de trei, patru sau cinci.

Toate modelele special concepute în timpul rundei de rotiri gratuite vor genera o rotire gratuită suplimentară la numărul inițial al rotirilor deja desfășurate. 

Mai mult decât atât, toate simbolurile Scatter stivuite în timpul desfășurării funcției bonus vor aduce o altă rotire gratuită suplimentară. Pentru fiecare câștig generat în runda bonus, jucătorii vor beneficia și de un multiplicator care va crește cu 1X până la un câștig maxim setat la maxim 10.000 X miza.

Unde poți juca sloturile Pragmatic Play în România

Popularitatea furnizorului de jocuri de păcănele online și servicii de live cazino sau bingo, a convins operatorii de jocuri de noroc să colaboreze cu el.

Aproape că nu există platformă de jocuri de noroc online licențiată de către Oficiul Național de Jocuri de Noroc care să nu ofere măcar câteva sloturi clienților. FavBet este unul dintre acestea, acolo unde ai parte de zeci, poate sute de jocuri printre care se regăsesc și Gates of Olympus, Sweet Bonanza, The Dog House, doar trei dintre cele mai populare păcănele online.

Nu uita că jocurile de noroc sunt strict pentru distracție. Important să te simți bine și să joc responsabil!