Se acorda 250 RON bonus daca jucatorul pe care ai pariat pierde primul set la turneul de la Monte Carlo

Al treilea turneu de 1 000 puncte din acest sezon are loc pana pe 21 aprilie la Monte Carlo, aici fiind prezenti primii 3 jucatori din clasamentul ATP. In vederea acestui turneu casa de pariuri Fortuna prezinta o promotie conform careia vei primi un bonus de 250 lei daca jucatorul ales de tine va avea un inceput mai slab de meci.

Profita acum de promotie >>>

5cb5fedd003bc_1555431132.jpg

Ce trebuie sa fac?

Pur si simplu, plaseaza pariuri pre-live si singure pe bilet de pe tabloul de simplu al turneului de la Monte Carlo, cu o miza minima de 5 lei. Selectia de pe bilet trebuie sa fie pe castigatorul meciului, neexistand cota minima sau maxima. Daca jucatorul pe care ai pariat pierde primul set vei castiga un bonus de 100%, pana la 250 lei, indiferent de desfasurarea ulterioara a partidei. Poti beneficia de promotie de cate ori doresti pana pe 21 aprilie.

Despre recompensa

Primesti 250 RON bonus daca favoritul tau pierde primul set la Monte Carlo, bonusul urmand a fi acordat in contul jucatorului in maxim 72 ore de la incheierea meciului respectiv. Acesta trebuie rulat o singura data, indiferent de cota. De punctat ca inainte de a primi bonusul, trebuie sa fi acceptat comunicarile de marketing din partea Fortuna, rubrica putand fi gasita in “Contul meu”, la sectiunea “Setari comunicari”. In caz contrar, nu vei fi eligibil la bonus.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul acum
  • Plaseaza pre-live si singur pe bilet oricate pariuri doresti pana pe 21 aprilie pe castigatorul unui meci pe tabloul de simplu de la Monte Carlo
  • Daca jucatorul pe care ai pariat pierde primul set vei primi un bonus de 100% pana la 250 lei
  • Bonusul trebuie rulat o singura data, neavand nicio alta restrictie

Profita acum de promotie >>>