Schimbari majore pentru ambele echipe. Pentru Sevilla de la inceput, pentru Leicester pe parcurs

De la meciul tur s-au schimbat multe la Leicester. Echipa engleza a castigat doua meciuri, ambele cu acelasi scor, ambele pe teren propriu. Antrenorul Claudio Ranieri, cel care ii adusese titlul echipei, a fost demis, insa echipa a inceput sa joace mai bine. Leicester a reusit sa castige cu Liverpool si cu Hull, cu acelasi scor, 3-1, ambele meciuri jucate pe King Power Stadium, stadion pe care se joaca si meciul de astazi. Golul lui Vardy din a doua repriza poate cantari foarte mult in alegerea echipei care se va califica in faza urmatoare a competitiei. Leicester a surprins lumea prin mai multe aspecte, a reusit sa castige campionatul, echipa a reusit sa treaca usor de grupe, insa a "reusit" sa surprinda lumea si prin parcursul prost din acest sezon de Premier League. In acest moment echipa este la doar trei puncte de locul 18, insa cred ca Leicester va reusi in cele din urma sa se salveze. Nu cred ca se va schimba foarte mult ierarhia in partea de jos a clasamentului. Pentru acest meci Shakespeare nu se poate baza pe Mendy, iar Schmeichel si Wague sunt incerti. Insa pentru Leicester importanti sunt atacantii Musa, Slimani, Vardy, Okazaki si Mahrez cu siguranta vor da teroare defensivei echipei oaspete. 

Sevilla este si ea o echipa care a surprins intr-un mod foarte placut lumea fotbalistica, echipa care a reusit sa castige celalalt trofeu important al Europei de cinci ori in 10 ani. Echipa spaniola sta bine si in campionat, in acest moment Sevilla este pe locul trei, la trei puncte in spatele Barcelonei, si la cinci puncte in spatele lui Real Madrid. Sampaoli venit in iunie 2016 la echipa a insuflat acestei echipe un joc si mai bataios. Echipa pare mai aproape ca niciodata sa castige campionatul, dar este foarte aproape sa ajunga si in primele opt echipe din Europa. Nu este greu, insa jucatorii Sevillei trebuie sa fie foarte atenti, deoarece Leicester a inceput sa joace din nou fotbal. Sevilla a inchis meciurile in deplasare in acest sezon in Champions League, 0-0 si la Lyon si la Juventus, si victorie scurta, 1-0 la Zagreb cu Dinamo. In sezoanele trecute Sevilla era un adversar preferat de echipele pe care le intalnea. Astfel cu un an inainte echipa pierduse si la Borussia Monchengladbach, dar si la Manchester City si la Juventus. Acum sub comanda lui Sampaoli echipa este mult mai bine asezata in teren. Este un antrenor pentru care in meciurile importante primeaza rezultatul de la finalul meciului in defavoarea spectacolului. 

Totusi cred ca niciuna dintre echipe nu va sta pur si simplu sa astepte finalul meciului. Am spus ce jucatori are Leicester in atac, Vardy, Mahrez, Okazaki, Musa, Slimani si Ulloa. Bineinteles ca nu vor juca toti, insa sunt convins ca Shakespeare va alege cei mai bun pentru acest meci. De partea cealalta Vietto, Jovetic, Vazquez si Ben Yedder vor face mare deranj in defensiva lui Leicester.

Voi merge si la acest meci pe ambele marcheaza, cota 1.60 la Betfair.