"Saracie" de goluri, FC Paris - Orleans

Dupa un final dramatic in Franta 2 oaspetii de azi au reusit momentan sa evite cu emotii retrogradarea directa in liga 3. Astfel ei mai au o sansa sa continue si la anul in liga secunda daca vor reusi sa se impuna in meciul de playoff, tur-retur, cu ocupanta pozitiei a -3-a din National.

Si sansa s-ar putea sa le surida in conditiile in care azi in primul meci in deplsare Orleans va intilni o formatie mult slabita tinind cont de faptul ca principalul realizator al gazdelor Camara, 6 goluri in 24 de jocuri, va lipsi fiind suspendat. De asemenea absente foarte importante in linia mediana, mijlocasii Madiani (20 prezente), Nomenjanahary (23 prezente si 3 goluri), Chergui (25 prezente si 3 goluri) si Pierazzi (32 prezente si 2 goluri}, in general toti tilulari, sunt incerti.

Astfel forta ofensiva a gazdelor va fi mult slabita, in conditiile in care cu echipa full ei in 17 jocuri de pe teren propriu au reusit doar 19 goluri in ultima editie recent incheiata.

Chiar daca si Orleans este o formatie care ''a scartait'' la capitolul eficacitate, doar 16 goluri reusite in 19 meciuri, au in opinia mea un atuu in a se impune tinind cont de faptul ca in ultima etpa cu Le Havre au preferat sa-si odihneasca multi titulari special pentru acest meci si vor avea azi pe teren fotbalisti  precum Gomis, Armand si Nabab.

x2
cota 1,50
100 lei

Superbet