Romania are cota 50 sa marcheze cu Muntenegru

In Liga C din UEFA Nations League Romania se afla pe pozitia secunda, o victorie cu Muntenegru putand sa ne califice in play-off. Atat Romania, cat si Muntenegru au 7 goluri marcate, „tricolorii” primind 3, iar muntenegrenii 5. In fiecare din cele doua deplasari elevii antrenati de Cosmin Contra au marcat doua goluri, casa de pariuri Sportingbet prezentand cota 50 ca si in acest ultim meci „tricolorii” sa marcheze macar o data.


Mari sanse ca promotia sa fie castigatoare >>>Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili cei care se vor inregistra la Sportingbet pana la ora meciului (marti, 21:45) de pe unul din linkurile de mai jos. Efectueaza apoi o depunere de cel putin 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller, pasul urmator constituindu-l plasarea unui pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca Romania va marca peste 0.5 goluri. Cel mult 4 lei se vor lua in calcul la cota marita, daca vei miza mai mult restul calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.4.


Despre recompensa

Romania are cota 50 sa marcheze cu Muntenegru, daca se va intampla acest lucru urmand sa castigi 200 lei. Astfel, vei primi cash castigul conform cotei de pe site (5.6 lei), pentru ca restul de 194.4 lei sa ti se crediteze ca freebet, ambele castiguri obtinandu-le imediat. Freebetul trebuie pariat in maxim 3 zile de la creditare pe orice eveniment si la orice cota doresti.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet de pe acest link
  • Efectueaza un depozit de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet conform caruia Romania va inscrie macar o data in partida cu Muntenegru
  • Daca Romania marcheaza castigul conform cotei de pe site il vei primi cash, in vreme ce restul ti se va credita ca freebet instant
  • In maxim 72 ore de la creditare trebuie pariat freebetul


Mari sanse ca promotia sa fie castigatoare >>>