Romania are cota 30 sa castige cu Rusia

Dupa 3 etape desfasurate in faza a doua a calificarilor pentru Campionatul European de handbal feminin, Romania se afla pe primul loc, la egalitate de puncte cu Rusia si Austria. Cu o victorie duminica, Romania va fi ca si calificata la turneul final. In urma cu 4 zile elevele antrenate de Ambros Martin au fost invinse la 5 goluri diferenta de rusoaice, acum jucand insa pe teren propriu. Daca esti de parere ca romancele se vor impune, nu ar trebui sa ratezi promotia casei de pariuri Betfair, care iti ofera cota 30.0 pentru succesul lor.


5ab756b569633_1521964725.jpg


Ce trebuie sa fac?


Eligibili la promotie sunt cei care se inregistreaza la Betfair pana la ora meciului (duminica, 18:30) introducand codul ZSAN05. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Romaniei in partida cu Rusia. Cel mult 5 RON se califica la cota marita, daca vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota normala, care in acest moment este 2.37.


Despre recompensa


Romania are cota 30 sa castige cu Rusia, in cazul in care “tricolorele” vor invinge creditandu-ti-se cash instant 11.85 lei, pe cand restul de 138.15 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria Romaniei, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Betfair pana duminica, ora 18:30, introducand codul ZSAN05

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria Romaniei cu Rusia la handbal feminin

·         Daca Romania va triumfa ti se vor credita cash 11.85 lei, pentru ca restul de 138.15 lei sa il primesti sub forma de freebet in cel mult 24 ore

·         Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 tot din piata Sportsbook


Terenul propriu constituie un avantaj pentru romance