Romania are cota 10 pentru a inscrie cu Israel

Este destul de important pentru moralul reprezentativei Romaniei ca aceasta sa inceapa cu o victorie anul 2018, Israel nefiind o formatie greu de batut, chiar daca joaca la ea acasa. Patru infrangeri au suferit  israelienii in ultimele 5 partide, reusind sa nu primeasca gol decat cu Liechtenstein. De partea cealalta, Romania a marcat in 5 din ultimele 6 deplasari in meciurile amicale. Am pomenit despre goluri deoarece exact la asta se refera promotia casei de pariuri Fortuna in privinta acestui meci. Mai exact, ti se ofera cota 10.0 pentru ca Romania sa marcheze in poarta Israelului.Ce trebuie sa fac?


Eligibili la promotie sunt utilizatorii romani care isi creeaza cont la Fortuna pana la ora meciului (sambata, 20:00). Dupa inregistrare trebuie doar sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca Romania va marca minim un gol in partida cu Israel. Maxim 50 lei sunt luati in calcul la aceasta promotie. Daca vei miza mai mult, diferenta va fi calculata la cota de pe site, care in acest moment este 1.363.


Despre recompense


Romania are cota 10 pentru a inscrie cu Israel, in cazul in care “tricolorii” o vor face, iar tu ai pariat 50 lei, castigul conform cotei normale (68.15 lei) urmand sa il primesti cash, pentru ca restul de 431,85 lei sa ti se crediteze sub forma de bonus in cel mult 72 ore de la incheierea partidei. Pentru a profita la maxim de promotie insa, ar trebui sa pariezi 300 lei, deoarece in cazul in care Romania nu va marca ti se va rambursa miza, pana la 300 lei, obtinand, astfel, bonusul de bun-venit. De 5 ori pe cote minime de 1.5 trebuie pariat bonusul. Daca Romania va marca in meciul cu Israel bonusul va expira dupa 7 zile, iar daca nu va marca va fi valabil timp de 30 zile.


Rezumat


·         Creeaza-ti  cont la Fortuna pana sambata, ora 20:00

·         Plaseaza un pariu pre-live pe faptul ca Romania va inscrie cel putin o data cu Israel

·         Maxim 50 lei se calculeaza la cota marita

·         Daca Romania va marca, ti se va credita cash castigul conform cotei normale, pentru ca restul, pana la maxim 500 lei, sa il primesti sub forma de bonus

·         In cazul in care Israel nu va primi gol miza ti se va rambursa, pana la 300 lei

·         Bonusul trebuie rulat de 5 ori la o cota minima de 1.5

·         Daca Romania marcheaza bonusul e valabil timp de 7 zile, iar daca nu o face timp de 30 zile


Sanse mari ca “tricolorii” sa marcheze