Roland Garros te premiaza cu un fullbet de 100 RON

Marii tenismeni ai lumii isi dau intalnire pentru cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului pe zgura de la Roland Garros. In vederea acestei competitii casa de pariuri Betano iti ofera nu doar transmisiuni pentru fiecare partida de pe tabloul de simplu si mai mult de 50 optiuni de pariere pentru majoritatea partidelor, ci si posibilitatea de a castiga un fullbet in valoare de 100 lei.

Alege din cele peste 100 meciuri disponibile >>>

Ce trebuie sa fac?

Inainte de a miza, acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite “Roland Garros”. La misiune te poti inscrie pana pe 3 iunie, ora 12:00. Plaseaza apoi 5 bilete cu selectii exclusiv din turneul de simplu masculin si/sau feminin de la Roland Garros, live si/sau pre-live, pe meciuri diferite, pana in data de 3 iunie. Fiecare bilet trebuie sa contina minim doua selectii, cota minima a unei selectii trebuind sa fie 1.4, iar miza minima a unui bilet 10 lei.

Despre recompensa

Vei castiga 100 RON fullbet pariind pe Roland Garros indiferent de rezultatul pariurilor tale, insa tine cont ca daca optezi pentru Cash Out la vreun bilet eligibil, promotia nu va mai fi valabila. De fapt, fullbetul maxim este 100 lei, acesta valorand 20% din suma mizelor celor 5 bilete. Fullbetul poate fi folosit pana pe 7 iunie la o cota minima de 1.5. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea”
  • Plaseaza minim 5 bilete, fiecare avand cel putin doua selectii live si/sau pre-live, exclusiv din meciurile de pe tabloul de simplu de la Roland Garros disputate pana pe 3 iunie, inclusiv
  • Cota minima a fiecarei selectii este 1.4, miza minima a fiecarui bilet fiind 10 lei
  • Indiferent de rezultate vei primi un fullbet de 20% din suma mizelor celor 5 bilete, pana la 100 lei
  • Fullbetul poate fi folosit pana pe 7 iunie la o cota minima de 1.5

Alege din cele peste 100 meciuri disponibile >>>