Roberto Bautista Agut il intalneste pe Dmitri Tursunov

Nu am avut parte de foarte multe meciuri intre cei doi jucatori pana acum. Bautista Agut si Tursunov nu s-a intalnit decat de doua ori pe parcursul carierelor lor, iar de fiecare data, rusul a iesit invingator fara a pierde un set. Insa lucrurile ar putea fi extrem de diferite de aceasta data la Roland Garros.

 

Asta deoarece Bautista Agut este numarul 16 in clasamentul ATP si mare favorit in acest meci. De cealalta parte, Tursunov este pe locul 480 pe plan mondial si nu a mai reusit sa castige un turneu din anul 2012, atunci cand se impunea in cadrul unui eveniment organizat in Turcia.

 

Bautista Agut a reusit doar in 2016 sa-si adjudece doua turnee, iar acum isi doreste sa avanseze cat mai mult la Roland Garros. Casele de pariuri il dau favorit, iar Tursunov va avea nevoie de o minune pentru a putea trece in urmatoarea etapa a acestui turneu Grand Slam.

 

Pariere

 

Aceasta este una dintre acele situatii in care istoricul conteaza prea putin. Dar chiar si asa, este important de specificat faptul ca ultima victorie a rusului in fata spaniolului a venit in 2014, la Roma, in conditiile in care, la fel ca acum, era cotat cu sansa a doua de catre casele de pariuri. Astfel, trebuie sa stiti ca Tursunov a mai demonstrat in trecut ca-si poate depasi conditia si poate castiga partide in care, la prima vedere, nu are nicio sansa. Sportingbet ofera o cota de 11.00 celor care pariaza pe victoria rusului.