Rezultatul meciului dintre Polonia si Elvetia este greu de prezis

Elvetia a reusit sa se apere destul de bine in faza grupelor. Dupa cum probabil stii deja, singura echipa care a reusit sa marcheze in partea acesteia pana acum a fost Romania, gratie penalty-ului executat de Bogdan Stancu. Desigur, in final, acest lucru nu ne-a ajutat foarte mult, insa trebuie mentionat, intrucat demonstreaza consistenta apararii elvetiene.

 

Iar nationala din tara cantoanelor nu a avut parte de adversari foarte accesibili. A avut de-a face cu o echipa a Albaniei extrem de determinata, care a reusit la un moment dat sa-si creeze niste sanse importante, dar si cu o excelenta nationala a Frantei, pe care a tinut-o in sah timp de 90 de minute. Desigur, aici trebuie sa mentionam si faptul ca francezii nu au fost extrem de motivati, din moment ce aveau nevoie doar de un punct.

 

Polonia, de cealalta parte, s-a descurcat foarte mai bine in grupe, cel putin in ceea ce priveste punctele acumulate, reusind chiar si un meci de exceptie, in care, dupa parerea mea, a fost mai buna decat campioana mondiala. Polonezii au unul dintre cei mai buni atacanti din lume in lotul lor, insa, din pacate, nu au putut sa marcheze decat doua goluri in meciurile din grupe. Totusi, acestea au fost suficiente pentru a le garanta 7 puncte.

 

Pariere

 

Cota foarte mare pe care o are scorul de egalitate justifica riscul, iar rezultatul pare unul credibil. Niciuna dintre echipe nu pare a fi capabila sa-i administreze lovitura de gratie celeilalte in timpul regulamentar, astfel ca sunt sanse mari sa vedem un rezultat de egalitate dupa 90 de minute. Cota Sportingbet pentru un astfel de rezultat este 2.80.