Rezultatul final la cota 50 in El Clasico

In etapa cu numarul 10 din La Liga se va desfasura cel mai urmarit meci din lume. Este vorba, evident, despre Barcelona vs Real Madrid. Diferenta dintre cele doua este de 6 pozitii, dar doar de 4 puncte, intr-un asemenea meci neexistand de la inceput o favorita clara. Celor ce sunt siguri ca Barcelona nu va avea probleme prea mari in a se impune le spunem ca aceasta nu a castigat in ultimele 4 intalniri directe de pe teren propriu. In vederea acestei partide ai ocazia de a-ti multiplica miza de 50 ori indiferent de rezultatul final (1X2) pe care il vei alege. Asta doar la casa de pariuri Sportingbet.


Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la aceasta promotie doar daca iti vei crea cont la Sportingbet de pe unul din linkurile de mai jos. Efectueaza apoi un depozit de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller, pentru ca apoi sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe sau chiar pe o remiza in meciul dintre Barcelona si Real Madrid. In vederea cotei marite se vor lua in calcul cel mult 4 lei, daca vei plasa o miza mai mare diferenta urmand a se calcula la cota de pe site, care in acest moment este 1.95 pentru victoria Barcelonei, 3.6 pentru cea a Realului si 3.8 pentru o remiza.


Despre recompensa

Rezultatul final la cota 50 in El Clasico inseamna ca in cazul unui pariu castigator vei obtine 200 lei. Astfel, vei primi cash castigul conform cotei de pe site (7.8 lei pentru succesul Barcelonei, 14.4 lei pentru cel al Realului si 15.2 lei pentru o remiza), pentru ca restul sa ti se crediteze sub forma de freebet, ambele recompense primindu-le imediat in cont. Freebetul este valabil timp de 3 zile de la creditare, putand fi pariat pe orice eveniment sportiv.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet pana duminica, ora 17:15, de pe acest link
  • Efectueaza un depozit de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe sau pe o remiza in meciul dintre Barcelona si Real Madrid
  • Maxim 4 lei se iau in considerare in vederea cotei marite
  • Daca pariul este „verde” vei obtine cash castigul conform cotei de pe site, in vreme ce restul pana la 200 lei il vei primi sub forma de freebet instant
  • In interval de 3 zile trebuie plasat freebetul pe orice eveniment sportiv, la orice cota


Nu rata aceasta promotie si inregistreaza-te acum >>>