Rezultatul final in Bayern Munchen vs Liverpool are cota 50

Una dintre cele doua partide din turul Champions League din urma cu 3 saptamani in care nu s-a marcat s-a desfasurat intre Liverpool si Bayern Munchen. In vederea meciului de diseara casa de pariuri Sportingbet propune cota 50.0 pentru orice rezultat final (1X2) ai alege.


Alege rezultatul final si beneficiaza de cota marita >>>Ce trebuie sa fac?

Vei fi eligibil la cota marita daca te vei inregistra la Sportingbet pana la ora meciului (miercuri, 22:00) de pe unul din linkurile acestui articol. Efectueaza apoi un depozit de minim 40 lei, insa nu folosi metodele Skrill si Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe sau pe un rezultat de egalitate in meciul dintre Bayern Munchen si Liverpool. Cel mult 4 lei se vor calcula in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota normala, care in acest moment este 2.1 pentru victoria bavarezilor, 3.4 pentru cea a “cormoranilor” si 3.6 pentru o remiza. 


Despre recompensa

Cota 50 pentru rezultatul final in Bayern Munchen vs Liverpool inseamna ca vei castiga 200 lei in cazul unui pariu “verde”. Astfel, castigul conform cotei normale (8.4 lei, 14.4 lei sau 13.6 lei) il vei primi cash imediat, pentru ca restul sa ti se crediteze sub forma de freebet tot instant. Freebetul trebuie pariat in termen de 72 ore pe orice sport si la orice cota doresti.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet pana miercuri, ora 22:00, de pe acest link
  • Depune minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe rezultatul final (1X2) in meciul dintre Bayern Munchen si Liverpool
  • Maxim 4 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca pariul va fi “verde” se va credita cash instant castigul conform cotei normale, pentru ca restul pana la cel mult 200 lei sa-l primesti ca freebet tot instant
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 72 ore


Alege rezultatul final si beneficiaza de cota marita >>>