Rezultatul final dintre FCSB si CSU Craiova beneficiaza de cota marita

In penultima runda a sezonului regulat de Liga I CSU Craiova o va intalni in deplasare pe FCSB, cele doua aflandu-se la egalitate de puncte. Oltenii au un golaveraj superior, in tur impunandu-se cu 2-1, dupa ce la pauza se vazura condusi. Sapte victorii, o remiza si o infrangere este bilantul craiovenilor in ultimele 9 partide din Liga I, in vreme ce FCSB are 5 victorii in precedentele 6 partide de pe teren propriu. Casa de pariuri Sportingbet ne propune  cota 50.0 pentru rezultatul final dintre FCSB si CSU Craiova, indiferent de pontul pe care il vei alege.


Inregistreaza-te aici si anticipeaza deznodamantul partidei >>>


Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Sportingbet pana la ora partidei (duminica, 20:00) de pe unul din linkurile prezentate in acest articol. Efectueaza apoi un depozit de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre cele doua echipe sau chiar pe un rezultat de egalitate in partida  dintre FCSB si CSU Craiova. In vederea cotei marite se vor calcula cel mult 4 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 2.2 pentru victoria gazdelor, 3.4 pentru cea a craiovenilor, o remiza fiind cotata cu 3.1.  


Despre recompensa

In cazul in care pariul plasat de tine este “verde” vei primi 200 lei. Astfel, castigul conform cotei normale (8.8 lei, 12.4 lei sau 13.6 lei) ti se va credita cash, in vreme ce  restul il vei primi ca freebet, ambele castiguri creditandu-se pe loc. Freebetul trebuie pariat in termen de 72 ore.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet pana duminica, ora 20:00, de pe acest link
  • Efectueaza un depozit de minim 40 lei, insa nu folosi metodele Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe rezultatul final (1X2) in meciul dintre FCSB si CSU Craiova
  • Cel mult 4 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • In cazul unui pariu “verde” ti se va credita cash castigul conform cotei marite, in vreme ce restul pana la cel mult 200 lei il vei primi ca freebet, ambele castiguri acordandu-se instant
  • Freebetul trebuie plasat in termen de 72 ore pe orice eveniment si la orice cota doresti


Inregistreaza-te aici si anticipeaza deznodamantul partidei >>>