Rezultatul final are cota 50 in Real Madrid vs Barcelona

Daca nu mai devreme de miercuri avea loc meciul retur din semifinala Cupei Spaniei dintre Real Madrid si Barcelona pe Santiago Bernabeu, in weekend se va consuma un nou episod din El Clasico, tot pe Santiago Bernabeu, de data aceasta in campionat. Din pacate pentru ea, Real Madrid a fost umilita de Barcelona atat in partida de miercuri, cat si in turul campionatului, in aceste doua partide “galacticii” marcand un singur gol, primind 8. Fie ca esti fan Real Madrid sau fan Barcelona, ar trebui sa plasezi pariuri in mod obiectiv pe acest meci. Este tentant sa faci asta la casa de pariuri Sportingbet, acolo unde ti se ofera cota 50.0 pentru rezultatul final (1X2).


Pariaza la cota marita pe rezultatul final in El Clasico >>>Ce trebuie sa fac?

Pentru a beneficia de cota marita trebuie sa iti creezi cont la Sportingbet pana la ora meciului (sambata, 21:45) de pe unul din linkurile acestui articol. Efectueaza apoi un depozit de minim 40 lei, insa nu folosi metodele Skrill sau Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe sau chiar pe o remiza in meciul dintre Real Madrid si Barcelona. In vederea cotei marite se calculeaza cel mult 4 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 2.7 pentru victoria Realului, 2.4 pentru cea a Barcelonei si 3.75 pentru o remiza.


Despre recompensa

Daca vei profita de cota 50 pentru rezultatul final in El Clasico vei castiga 200 lei. Astfel, ti se va credita cash castigul conform cotei de pe site (10.8 lei, 15 lei, respectiv 9.6 lei), restul obtinandu-l ca freebet, ambele castiguri acordandu-se instant. In termen de 72 ore trebuie plasat freebetul.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet de pe acest link
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe sau pe o remiza in partida dintre Real Madrid si Barcelona
  • Cel mult 4 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • In cazul unui pariu “verde” castigul conform cotei marite il vei primi cash, restul pana la cel mult 200 lei creditandu-se ca freebet, ambele castiguri acordandu-se instant
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 72 ore


Pariaza la cota marita pe rezultatul final in El Clasico >>>