Rezultatele expertilor si profesionistilor Intelbet obtinute in luna Noiembrie

Dupa o luna noiembrie in care am avut parte de meciuri atractive din cele mai puternice campionate domestice europene, insa si de actiunea din Champions sau Europa League alaturi de Calificarile pentru Mondialul din Rusia, specialistii Intelbet ne-au propus aproape 200 de analize si predictii iar acum a venit momentul sa vedem rezultatele obtinute de acestia la finalul unei luni intregi de activitate.


Experti. Statistici pentru noiembrie.
100 RON pentru fiecare pariu
Experti
Total pariuri
Castigat
Anulat
Pierdut
Marja, %
Profit
Borja   Pardo
14
9
0
5
+48.1
+673 RON
Julio   Salinas
8
4
0
4
+8.4
+67 RON
Mihai   Mironica
25
16
0
9
+1.8
+46 RON
Ioana   Cosma
24
5
0
19
-54.9
-1318 RON


Dupa cum spuneam, expertii si profesionistii nostri au avut o gama foarte variata de evenimente de unde sa-si aleaga predictiile si analizele astfel ca ei ne-au oferit in medie peste 6 analize pe zi, in cea mai mare parte din Fotbal, insa si Tenisul, Handbalul sau Snookerul s-au regasit uneori printre ponturile propuse. Rezultatele pentru luna trecuta au fost destul de bune am putea spune, astfel majoritatea expertilor si tipsterilor terminand pe un plus mai mult sau mai putin spectaculos.


Dintre expertii Intelbet, spaniolul Borja Pardo a incheiat luna pe primul loc al clasamentului, astfel din cele 14 pariuri propuse, datorita celor 9 castigatoare, a avut o marja de profit semnificativa de aproape 50% iar pariurile sale au adus un profit atractiv de 673 RON celor care au mers pe mana lui. Pentru Borja Pardo inceputul de luna a fost unul excelent dupa ce a reusit o serie de 4 pariuri consecutive castigatoare, iar primele doua au avut cote pe masura, asa cum ne-a obisnuit de-a lungul timpului spaniolul. Boja Pardo a pronosticat corect victoria celor de la Tottenham contra lui Real Madrid in Champions League la o cota de 3,10 iar imediat in weekendul urmator ne-a propus o cota de 3,05 din Spania Primera pentru victoria Gironei in deplasarea de la Levante. Pentru el au urmat apoi doua pariuri pierzatoare insa a recuperat imediat dupa ce ne-a propus o noua serie de doua pariuri consecutive castigatoare, iar la unul din acestea ne-a oferit o alta cota extrem de atractiva, 3.20 din nou pentru o victorie a lui Tottenham, de data aceasta in deplasarea de la Borussia Dortmund. A urmat apoi o perioada fluctuanta in care nu a mai reusit sa lege pariurile castigatoare, pentru ca in cele din urma sa incheie luna cu doua ponturi pe verde, la unul din acestea ne-am putut bucura de o alta cota mare, 2.55, propusa pentru victoria la handicap a Barcelonei in Cupa Regelui contra celor de la Real Murcia.

Astfel, cu o forma foarte buna, din nou inspiratie, precum si cote mari in alegerea ponturilor, Borja Pardo a ocupat la finalul lunii prima pozitie in clasamentul expertilor cu un profit foarte bun de aproape 700 RON.


Pe locul secund in clasamentul expertilor s-a aflat Julio Salinas care, desi ne-a oferit putine predictii de-a lungul lunii precedente, 8 la numar, a reusit sa prezica corect 4 dintre acestea si a incheiat luna cu un profit +67 RON si o marja de succes pozitiva de 8.4%. Expertul nostru spaniol a avut un parcurs fluctuant si nu a reusit sa lege decat o singura data doua pariuri consecutive castigatoare, insa la fiecare predictie intuita corect a avut cote atractive de peste 2, precum cea de 2,38 pentru pariul special constand in victoria lui Real Sociedad contra celor de la Eibar iar in meci sa se inscrie cel putin 3 goluri sau cea de 2,14 pentru victoria celor de la Espanyol in duelul din Primera contra lui Getafe. 


Mihai Mironica a completat podiumul dupa ce in luna noiembrie ne-a propus cele mai multe analize dintre expertii Intelbet, 25 la numar, dintre care 16 au fost intuite corect si a reusit astfel un profit de 46 RON cu o marja de succes de 1.8%. Expertul nostru a inceput cu doua ponturi pierdute si a avut apoi un parcurs fluctuant in care a alternat predictiile castigatoare cu cele pierzatoare, insa a reusit sa incheie in cele din urma pe profit datorita a nu mai putin de 10 pariuri consecutive castigatoare spre finalul lunii trecute, la care a avut cote medii de 1,50.


Ioana Cosma a fost pe ultima pozitie in clasamentul expertilor din luna noiembrie. Ioana ne-a propus 24 de predictii insa doar 5 dintre acestea au fost castigatoare si a incheiat astfel luna cu un profit negativ de -1318 RON, cu o marja de succes de -54.9%.


Tipsteri. Statistici pentru noiembrie.
100 RON pentru fiecare pariu


Total pariuri
Castigat
Anulat
Pierdut
Marja, %
Profit
Nica
21
16
0
5
+29.0
+608 RON
Karbacher
48
32
0
16
+4.0
+192 RON
Wallberg
10
6
0
4
+3.6
+36 RON
Alex
14
5
0
9
-17
-238 RON
Marius   Gavan
32
18
0
14
-9.9
-318 RON


Tipsterii nostri profesionisti au avut si ei o luna destul de buna, astfel 3 dintre cei 5 au incheiat luna pe plus, desi nu unul consistent exceptandu-l pe Nica.


Nica a terminat si in aceasta luna pe primul loc in clasamentul profesionistilor cu un profit de peste 600 RON si o marja de succes de 29 %. El ne-a oferit in total 21 de predictii dintre care 16 au fost castigatoare. Astfel, debutul sau de luna a fost unul foarte bun si ne-a propus 3 ponturi consecutive castigatoare la cote medii de 1.60. Aceasta serie a fost intrerupta de un pariu pierdut insa imediat dupa aceea a avut o serie excelenta de 8 pariuri consecutive castigatoare, majoritatea dintre acestea avand cote cuprinse intre 1.50 si 1.70 insa si doua cu cote mai mari, precum cea de 2.08 propusa pentru ca in meciul dintre Lecce – Caserta din Italia Serie C sa se inscrie peste 2.5 goluri sau cea de 2.85 pentru un pariu ca nu vor inscrie ambele echipe in meciul din campionatul Egiptului dintre El Entag El Harby si Al Ahly Cairo. Au urmat apoi doua pariuri consecutive pierdute pentru ca spre finalul lunii sa reuseasca din nou sa lege 4 ponturi consecutive castigatoare la cote medii de 1.50.


Karbacher a urmat pe locul secund in clasamentul tipsterilor dupa ce a terminat luna cu un profit de aproape 200 RON si cu o marja de succes de 4%. Din nou, el a avut de departe cele mai multe predictii si in luna trecuta, astfel din cele 48 de propuneri 32 dintre acestea au fost castigatoare iar restul de 16 pierdute.


Wallberg completeaza podiumul in clasamentul tipsterilor de luna trecuta, iar dupa ce ne-a propus 10 predictii in noiembrie a reusit sa obtina un profit de 36 RON cu o marja de 3.6 % in urma celor 6 ponturi castigatoare. 


Alex a urmat pe locul 4 in clasamentul tipsterilor profesionisti Intelbet insa el a incheiat luna cu un profit negativ de -238 RON si cu o marja de succes de -17%. El a avut un parcurs destul de slab, astfel dupa ce ne-a propus doar 14 predictii luna trecuta a reusit sa intuiasca corect 5 dintre acestea, restul de 9 fiind pierzatoare. 


Tipsterul Marius Gavan a terminat pe ultimul loc al clasamentului dupa ce ne-a propus in noiembrie 32 de pronosticuri, din acestea insa doar putin peste jumatate, 18 la numar, fiind castigatoare. Astfel el a incheiat luna cu un profit negativ de -318 RON si o marja de -9.9%.


Intelbet le multumeste tuturor expertilor si profesionistilor care fac parte din echipa, le ureaza mult succes in continuare si o luna decembrie cat mai inspirata si profitabila!