Rezultatele expertilor si profesionistilor Intelbet obtinute in luna Martie

Dupa cum v-am obisnuit la sfarsitul fiecarei luni de activitate, va prezentam rezultatele expertilor si profesionistilor Intelbet pentru luna Martie.

Dupa o luna martie in care fotbalul, sportul care se regaseste in cea mai mare parte in analizele si predictiile expertilor si profesionistilor nostri a fost in plina desfasurare atat la nivelul ligilor domestice in majoritatea campionatelor europene, in cele doua majore competitii europene inter-cluburi, Liga Campionilor si Liga Europa, cat si la nivel international avand loc o noua runda de calificari pentru Campionatul Mondial 2018 din Rusia, va prezentam rezultatele echipei de pariori Intelbet.
 

Experti. Statistici pentru martie.
100 RON pentru fiecare pariu
Experti Total pariuri Castigat Anulat Pierdut Marja, % Profit
Ioana Cosma 21 13 0 8 52.7 + 1106 RON
Borja Pardo 29 16 0 13 3.5 + 102 RON
Julio Salinas 23 12 0 11 0.2 + 5 RON
Mihai Mironica 31 18 0 13 -0.1 - 4 RON

 
Expertii si profesionistii nostri au avut o gama variata de unde sa-si aleaga predictiile si analizele, iar la sfarsitul lunii, tragand linie, o parte dintre ei au inregistrat profituri, mai mult sau mai putin spectaculoase.
 
Expertul Intelbet, Ioana Cosma, a avut o luna martie absolut senzationala, in care a incheiat cu un profit de nu mai putin de 1106 RON si o marja de succes excelenta de 52.7%. Astfel pentru Ioana inceputul de luna a fost unul foarte bun si ne-a oferit inca din start doua ponturi consecutive castigatoare, un pariu combinat cu o cota totala de 2,07 precum si un pariu special cu o cota atractiva de 3,00 pentru ca Inter sa obtina victoria in deplasarea de la Cagliari iar ambele echipe sa reuseasca sa inscrie, meci incheiat cu scorul de 1-5. A urmat apoi un parcurs fluctuant in care Ioana nu a mai reusit sa lege predictii castigatoare insa asta pana in ultima parte a lunii atunci cand ne-a oferit nu mai putin de 6 ponturi consecutive castigatoare, majoritatea dintre acestea la meciurile internationale de Calificare la CM acolo unde ne-a propus pariuri combinate cu cote foarte bune in medie de 2,50. Iata asadar cum la finalul lunii Ioana a realizat un profit important si ne face sa ii urmarim cu mare atentie pronosticurile pe mai departe.
 
Pe locul secund in clasamentul expertilor s-a aflat Borja Pardo, care ne-a oferit un numar total de 29 de predictii, dintre care 16 au fost castigatoare si l-au ajutat astfel sa incheie luna martie cu un profit de 102 RON si cu o marja de succes de 3.5%. Borja Pardo a inceput mai mult decat promitator luna cu 6 predictii consecutive castigatoare si cote atractive precum 2,30 pentru victoria lui Nice in deplasarea de la Dijon, 2,20 pentru victoria lui Oviedo in meciul cu Cadiz sau 2,05 pentru victoria Barcelonei de tip Pauza/Final in meciul istoric din Champions League cu PSG. A urmat apoi pentru el o perioada fluctuanta in care mai degraba a legat pronosticuri pierzatoare, cu o serie dubla de 3 consecutive pierdute care l-au tras in jos astfel cu -600 de unitati. Chiar si asa expertul nostru din Spania a incheiat luna cu 2 ponturi castigatoare iar in bilantul lunii a iesit in cele din urma pe +102 RON.
 
Topul expertilor Intelbet este completat de Julio Salinas, care dintr-un total de 23 de predictii oferite a avut 12 castigatoare, realizand un profit de doar 5 RON, cu o marja de succes de 0.2% si de Mihai Mironica care nu a avut o luna reusita, fiind singurul care a inregistrat un profit negativ, e drept unul aproape de 0, -4 RON in urma celor 31 de analize oferite, cele mai multe dintre expertii nostri, dintre care 18 au fost castigatoare, astfel ca pentru aceia dintre noi care ne-am dovedit inspirati sa le aleagem in mare parte pe cele verzi situatia nu este chiar atat de rea.
 

Profesionisti. Statistici pentru martie.
100 RON pentru fiecare pariu
  Total pariuri Castigat Anulat Pierdut Marja, % Profit
Kahaber Beburishvili 9 6 0 3 35.9 + 323 RON
Solomon 11 4 0 7 -34.5 - 379 RON
Wallberg 17 5 0 12 -38.5 - 654 RON

 
Profesionistii nostri nu au avut o luna de activitate deloc buna in urma careia doar Kahaber Beburishvili a reusit sa incheie pe profit. Mai mult, Wallberg s-a dovedit total neinspirat si a incheiat luna pe un – consistent de 654 RON. Desi a inceput fluctuant luna insa nimic semnificativ care sa ne indice un parcurs atat de slab pentru el, in foarte mare masura profitul negativ a fost din cauza seriei de 8 predictii consecutive pierdute cu care a incheiat luna. Astfel din totalul de 17 predictii oferite doar 5 au fost castigatoare iar marja sa a fost de -38.5%
 
Cum spuneam, Beburishvili a fost singurul profesionist care a incheiat luna pe profit, unul de +323 RON si o marja de 35.9% in urma celor 9 analize oferite dintre care 6 au fost castigatoare. El a avut o serie de 4 ponturi consecutive castigatoare dintre care sunt de mentionat cotele de 2,50 pentru victoria la handicap a austriecilor de la Austria Viena in meciul cu Wolfsberger, o cota de 2,15 propusa pentru ca in meciul dintre Darmstadt – Mainz sa se inscrie cel putin 3 goluri sau cota de 2,00 pentru victoria celor de la Swansea in meciul cu Burnley.
 
Pariorul nostru profesionist din baschet, Solomon, nu a avut nici el o luna deloc reusita, una inceputa cu 3 predictii consecutive pierdute si incheiata in aceeasi nota cu 2 ponturi consecutive de asemenea pierzatoare. Astfel din totalul de 11 predictii propuse doar 4 au fost castigatoare iar marja sa a fost una foarte slaba si evident negativa, de -34.5%.
 
Profesionistii Intelbet raman astfel datori si avem toata increderea ca pentru luna in curs se vor regrupa si ne vor propune cat mai multe pronosticuri verzi.
 
Intelbet le multumeste tuturor expertilor si profesionistilor care fac parte din echipa, le ureaza noi succese in continuare si o luna aprilie cat mai profitabila!