Rezultatele expertilor si profesionistilor Intelbet obtinute in luna Iunie

Dupa o luna iunie in care am avut destul de putine evenimente fotbalistice si nu atat de atractive din campionate mai putin cunoscute, insa cu turneul de la Cupa Confederatiilor din Rusia in plina desfasurare, in care am avut parte de aproape 150 de analize si predictii din partea expertilor si profesionistilor nostri, a venit momentul sa tragem linie si sa va prezentam rezultatele obtinute de acestia la finalul unei luni de activitate.
 

Experti. Statistici pentru iunie.
100 RON pentru fiecare pariu
Experti Total pariuri Castigat Anulat Pierdut Marja, % Profit
Mihai Mironica 30 19 0 11 6.6 + 197 RON
Ioana Cosma 20 10 0 10 8.5 + 170 RON
Borja Pardo 16 8 0 8 0.9 + 14 RON
Julio Salinas 15 6 0 9 -22.1 - 332 RON

 
Dupa cum spuneam, expertii si profesionistii nostri nu au avut o gama foarte variata de evenimente de unde sa-si aleaga predictiile si analizele, insa cu toate acestea un lucru imbucurator a fost acela ca la sfarsitul lunii aproape toata echipa a inregistrat profituri, mai mult sau mai putin spectaculoase.
 
Expertul Intelbet, Mihai Mironica, ne-a propus cele mai multe pariuri – 30, si datorita celor 19 castigatoare s-a situat pe primul loc in clasamentul expertilor Intelbet, incheind cu un profit de aproape 200 RON si o marja de succes de 6,6 % luna iunie. Desi pentru Mihai Mironica inceputul de luna a fost unul fluctuant in care nu a reusit sa lege mai multe predictii consecutive castigatoare, el a recuperat imediat datorita a 4 ponturi conscutive pe plus, ponturi ce au avut cote foarte bune de 1,70 la meciul din playout-ul Ligii 1 dintre Voluntari – Concordia pentru mai putin de 2.5 goluri in meci, apoi o alta cota de 1,70 ca se vor inscrie goluri de ambele parti in meciul amical dintre Danemarca – Germania. Mihai a ales apoi un nou pariu castigator, de data aceasta din tenis de la Roland Garros in meciul dintre Halep si Svitolina cand a pariat ca vor fi mai mult de 20.5 gameuri la o cota de 1,83. Al patrulea pariu castigator a fost o cota de 2,15 pentru victoria Italiei in meciul amical contra celor de la Uruguay. Imadiat dupa pronosticul pierdut de la Euro U21 pentru victoria Angliei contra Suediei, expertul nostru a reusit alte 3 predictii corecte pentru ca spre finalul lunii sa reuseasca nu mai putin de 6 ponturi consecutive castigatoare, de la Cupa Confederatiilor si Europeanul de tineret, care i-au asigurat un profit total de aproape 200 RON la finalul lunii.
 
Pe locul secund in clasamentul expertilor s-a aflat Ioana Cosma, care ne-a oferit un numar total de 20 de predictii dintre care jumatate au fost castigatoare si i-au asigurat la sfarsitul lunii iunie un profit de 170 RON, cu o marja de succes de 8.5%. Ioana Cosma a inceput luna cu doua pariuri pierdute insa a reusit apoi un parcurs de 6 pariuri castigatoare, cateva dintre ele avand cote foarte atractive precum cea de 2,45 pentru pariul combinat pe goluri la meciurile amicale dintre Ungaria – Rusia si Belgia – Cehia sau o cota de 2,72 pentru un alt pariu combinat cu meciurile Italiei si Spaniei din calificarile pentru Mondial. Ioana nu a mai reusit apoi sa lege pariurile castigatoare, ba mai mult a avut o serie de 4 ponturi pierdute. Chiar si asa, experta noastra a incheiat luna cu doua pariuri castigatoare ce au avut cote de peste 2, cand ne-a propus doua pariuri combinate cu meciuri din calificarile pentru Europa League iar astfel Ioana Cosma a incheiat luna pozitiv iar bilantul sau a fost de +170 RON profit.
 
Topul expertilor Intelbet este completat de spaniolul Borja Pardo, care dintr-un total de 16 predictii oferite jumatate au fost castigatoare, realizand un profit neutru insa, de doar 14 RON, cu o marja de succes de aproape 1% si de Julio Salinas care a avut o luna mai slaba si a incheiat cu un profit negativ de -332 RON dupa ce a avut doar 6 pariuri castigatoare din totalul de 15.
 

Profesionisti. Statistici pentru iunie.
100 RON pentru fiecare pariu
  Total pariuri Castigat Anulat Pierdut Marja, % Profit
Kahaber Beburishvili 19 11 1 7 24.1 + 458 RON
Greg 11 7 0 4 28.5 + 314 RON
Solomon
 
16 9 0 7 4.1 + 66 RON
Wallberg 4 2 0 2 -10.0 - 40 RON

 
Profesionistii nostri au avut si ei o luna de activitate buna in urma careia Kahaber Beburishvili, cel care ne-a propus cele mai multe pariuri, a reusit sa incheie pe primul loc in clasamentul profesionistilor pentru luna iunie. Beburishvili ne-a propus 19 pariuri dintre care 11 au fost castigatoare si la 1 am primit banii inapoi, el incheind astfel luna cu un profit de aproape 500 RON si o marja de succes de 24.1%. El s-a remarcat si a reusit o buna parte din profitul rezultat la finalul lunii datorita ponturilor pentru 3 dueluri: amicalul international dintre Georgia – St Kitts&Nevis, cu un + de 135 RON pentru handicapul european (-2) si totalul golurilor inscrise de Georgia peste 2.5, apoi doua pariuri pe cartonase la meciul de calificare la Mondial dintre Bosnia – Grecia i-au adus un profit de 177 RON, pentru ca la meciul de la CE U21 dintre Macedonia – Portugalia sa reuseasca un profit de nu mai putin de 537 RON. 
 
Noul membru al echipei, pariorul profesionist Greg, s-a clasat pe locul secund in clasament dupa ce a avut un profit de 314 RON si o marja foarte buna de castig de 28.5%, datorita celor 11 pariuri din Baschet propuse, din care 7 au fost castigatoare si doar 4 pierdute. El a inceput excelent luna si a avut 4 pariuri consecutive castigatoare cu 3 cote de 1,85 si una foarte atractiva de 2,60 la chiar primul pariu propus pentru Intelbet.ro. Spre final a incheiat luna insa cu 3 ponturi consecutive pierzatoare, lucru ce a facut ca profitul lui sa scada la doar 314 RON, insa chiar si asa profesionistul nostru ne-a captat toata atentia si ii uram sa aiba asemenea parcursuri bune lunar.
 
Solomon urmeaza in clasamentul profesionistilor pe locul 3, dupa ce a inregistrat un profit de 66 RON in urma celor 16 ponturi propuse dintre care 9 au fost castigatoare, insa ce este interesant este faptul ca Solomon a reusit sa recupereze mult pe finalul lunii, atunci cand cei care au mers pe mana lui nu au fost deloc dezamagiti deoarece ultimele 4 pariuri consecutive au fost castigatoare.
 
Pe ultimul loc in clasamentul profesionistilor a fost Wallberg, care a avut un profit de -40 RON cu o marja de -10%, insa el ne-a propus doar 4 pariuri, dintre care 2 castigatoare si 2 pierdute.
 
Intelbet le multumeste tuturor expertilor si profesionistilor care fac parte din echipa, le ureaza noi succese in continuare si o luna iulie cat mai buna!