Rezultatele expertilor si profesionistilor Intelbet obtinute in luna Iulie

Dupa o luna iulie in care fotbalul, sportul care se regaseste in cea mai mare parte in analizele si predictiile expertilor si profesionistilor nostri, a intrat intr-o oarecare scurta pauza odata cu incheierea Euro 2016, astfel evenimentele avute la dispozitie au fost destul de restranse si lipsite de miza si interes, va prezentam rezultatele echipei de pariori Intelbet.

 

Experti. Statistici pentru iulie.

100 RON pentru fiecare pariu

Experti

Total pariuri

Castigat

Anulat

Pierdut

Marja, %

Profit

Mihai Mironica

18

12

0

6

18.9

+ 340 RON

Ioana Cosma

11

7

0

4

12.1

+133  RON

Borja Pardo

13

7

0

6

9.6

+125  RON

Julio Salinas

14

7

0

7

-17.1

- 239 RON

 

Dupa cum spuneam, pauza competitionala in aceasta vara a fost una destul de scurta, la putin timp de la incheierea Campionatului European din Franta, dupa care starurile din fotbal au luat o binemeritata vacanta in urma unui parcurs mai mult sau mai putin bun, a venit randul echipelor mici sa treaca la munca de jos, si sa o ia de la capat in noul sezon, odata cu startul calificarilor europene pentru Liga Campionilor si Liga Europa, in timp ce marile cluburi, fara a avea la dispozitie intreg lotul, si-au inceput si ele pregatirile disputand partide amicale, in care antrenorii sa isi poata stabili formulele de joc pentru noul sezon, sa isi testeze si integreze noile achizitii in cadrul echipei.

 

Expertul Intelbet, Mihai Mironica, a avut o luna iulie destul de buna, clasandu-se pe primul loc in clasament. El ne-a oferit un total de 18 predictii, dintre care nu mai putin de 12 dintre acestea au fost castigatoare. Astfel, pentru cei care au decis sa ii urmeze recomandarile, s-a dovedit a fi o alegere inspirata cu siguranta, expertul nostru reusind un profit de 340 RON si avand o marja de succes de aproape 20%.

 

De mentionat faptul ca Mihai a avut in luna precedenta si doua predictii din tenis, ambele castigatoare, astfel asteptam cu mult interes turnul de Mare Slem de la US Open, ce se va disputa la sfarsitul acestei luni. In meciul Simonei Halep de la WTA Bucuresti Open, el a mizat pe faptul ca adversara sa din acel meci, Isabella Shinikova, va reusi sa castige cel putin 6 game-uri, la o cota de 1.86. Tot din tenis, de data aceasta la finala de la ATP Wimbledon, expertul nostru a prins o cota de 1.80 mizand pe faptul ca in meciul dintre Andy Murray si Milos Raonic, canadianul nu va reusi sa castige mai mult de 18 game-uri.

 

Ioana Cosma ne-a oferit un numar total de 12 predictii, dintre care 7 au fost castigatoare, astfel a incheiat luna iulie cu un profit de 133 RON si cu o marja de succes de 12.1%.

 

Interesant este faptul ca Ioana a reusit la inceputul lunii o serie de 5 predictii consecutive castigatoare, oferindu-ne cote foarte atractive precum 1.90 pentru calificarea Frantei in meciul din semi-finale cu Germania, 2.10 pentru un pariu special care s-a dovedit a fi extrem de inspirat, Franta sa castige & peste 2.5 goluri in meci, pentru duelul din sferturi cu Islanda in care francezii ne-au oferit un adevarat spectacol fotbalistic castigand cu scorul de 5-2.

 

Topul expertilor Intelbet este completat de Borja Pardo, care dintr-un total de 13 predictii oferite a avut 7 castigatoare, realizand un profit de 125 RON, si de Julio Salinas care nu a avut o luna reusita, fiind singurul care a inregistrat un profit negativ, de -239 RON in urma celor 14 analize oferite.

 

Profesionisti. Statistici pentru iulie.

100 RON pentru fiecare pariu

 

Total pariuri

Castigat

Anulat

Pierdut

Marja, %

Profit

Solomon

9

6

0

3

23.2

+ 209 RON

Kahaber Beburishvili

8

5

0

3

8.8

+ 70 RON

Dmitry Bashinsky

10

5

3

2

3.7

+ 37 RON

 

Profesionistii nostri au avut si ei o luna de activitate destul de buna, terminand toti pe profit, pariorul profesionist din baschet, Solomon, fiind din nou la inaltime si reusind cateva slam-dunk-uri spectaculoase, demonstrandu-si profesionalismul prin ultimele 6 predictii castigatoare, dupa ce a avut un inceput nereusit, cu 3 ponturi pierdute. El a incheiat astfel luna cu un profit de 209 RON si cu o marja de succes de 23.2%, insa asemenea Fotbalului, si Baschetul urmeaza sa isi deschida sezonul competitional, asadar ii asteptam cu nerabdare analizele si avem motive de optimism cu siguranta.

 

Topul profesionistilor este completat de Kahaber Beburishvili care a incheiat luna iulie cu un profit de 70 RON si de Dmitry Bashinsky pe plus cu 37 RON, insa cel mai probabil ei urmeaza a se revansa in luna ce tocmai a inceput.

 

Intelbet le multumeste tuturor expertilor si profesionistilor care fac parte din echipa, le ureaza noi succese in continuare si o luna august cat mai profitabila!