Rezultatele expertilor si profesionistilor Intelbet obtinute in luna August

Dupa o luna august in care fotbalul, sportul care se regaseste in cea mai mare parte in analizele si predictiile expertilor si profesionistilor nostri, a revenit in atentia tuturor, majoritatea campionatelor europene spunand adio scurtei vacante si dand startul noului sezon competitional, va prezentam rezultatele echipei de pariori Intelbet.
 
Experti. Statistici pentru august.
100 RON pentru fiecare pariu
Experti Total pariuri Castigat Anulat Pierdut Marja, % Profit
Borja Pardo 23 13 0 10 13.8 + 317 RON
Ioana Cosma 24 14 0 10 8 +191  RON
Mihai Mironica 18 11 0 7 7.9 +143  RON
Julio Salinas 14 8 0 6 -5.9 - 82 RON
 
Dupa cum spuneam, s-a dat startul in mai toate campionatele de fotbal din Europa, mai importante sau mai putin importante, insa de care ne bucuram cu totii, atat de spectacolul fotbalistic, cat si de pariuri, speram noi, cat mai profitabile pentru toata lumea. Pe langa acestea, luna august a fost plina si de evenimente cu o multime de meciuri de calificare in cele doua mari competitii europene: Liga Europa si Liga Campionilor. Astfel, expertii si profesionistii nostri au avut o gama variata de unde sa-si aleaga predictiile si analizele, iar la sfarsitul lunii, tragand linie, majoritatea dintre ei au inregistrat profituri, mai mult sau mai putin spectaculoase.
 
Expertul Intelbet, Borja Pardo, a avut o luna august relativ buna, in care a incheiat cu un profit de 317 RON si o marja de succes de 13.8%. Astfel pentru el inceputul de luna a fost unul fluctuant, nereusind sa lege ponturi castigatoare, insa in acelasi timp ne-a oferit cateva cote atractive asa cum ne-a obisnuit deja, prima dintre ele la pariul combinat cu o cota de 3.04, in care ne-a propus doua victorii pe biletul de pariuri, ambele ale unor echipe din Olanda care erau la startul campionatului, Ajax si PSV. A urmat apoi o alta cota mare prinsa, de 2.65 pentru tipul de pariu Pauza/Final – 1/1, in meciul din Super Cupa Frantei, castigat fara emotii de PSG. Cei care i-au urmat ponturile spre sfarsitul lunii, au avut insa cu siguranta de castigat, Pardo reusind nu mai putin de 5 ultime predictii castigatoare consecutive.
 
 Pe locul secund in clasamentul expertilor s-a aflat Ioana Cosma, care ne-a oferit un numar total de 24 de predictii, dintre care 14 au fost castigatoare, astfel a incheiat luna august cu un profit de 191 RON si cu o marja de succes de 8%. Ioana a inceput promitator luna, oferindu-ne cateva cote atractive, precum cea de 2.02 pentru un pariu de peste 2.5 goluri in meciul Astrei Giurgiu de la Copenhaga, sau de 2.10 tot pentru un total de goluri peste 2.5 in meciul din Liga 1 dintre Voluntari si Botosani. Ea a continuat apoi luna destul de bine, prinzand cateva cote sigure precum 1.70 pentru victoria lui Manchester City pe terenul lui Stoke, sau victoria Pandurilor in deplasarea de la Timisoara, cota 1.67, si in acelasi timp ne-a propus cateva ponturi cu pariuri speciale precum pariul Antepost pe numarul total de goluri marcate in Etapa 4 din Liga 1, unul catigator la o cota de 1.87. Sfarsiul de luna nu a fost unul bun pentru Ioana Cosma insa, ea pierzand mult din profitul acumulat la o serie de 3 pariuri consecutive necastigatoare, insa chiar si asa, a reusit sa incheie luna august pe plus.
 
Topul expertilor Intelbet este completat de Mihai Mironica, care dintr-un total de 18 predictii oferite a avut 11 castigatoare, realizand un profit de 143 RON, cu o marja de succes de 7.9% si de Julio Salinas care nu a avut o luna reusita, fiind singurul care a inregistrat un profit negativ, de -82 RON in urma celor 14 analize oferite, dintre care doar 8 au fost castigatoare.
 
Profesionisti. Statistici pentru august.
100 RON pentru fiecare pariu
  Total pariuri Castigat Anulat Pierdut Marja, % Profit
Wallberg 29 18 1 10 25.9 + 752 RON
Solomon 13 10 0 3 42.9 + 558 RON
Kahaber Beburishvili 10 5 2 3 0.6 + 6 RON
Dmitry Bashinsky 13 2 1 10 -69.2 - 900 RON

Profesionistii nostri au avut si ei o luna de activitate destul de buna, terminand aproape toti pe profit. Am fi vrut sa spunem chiar toti, insa din pacate nu a fost cazul, ba mai mult Dmitry Bashinsky a avut o luna dezastruoasa si total neinspirata, reusind sa castige doar doua pariuri din totalul de 13 propuse si incheind astfel luna negativ, pe -900 RON.
 
Insa pe langa pariorul nostru profesionist din baschet, Solomon, care ne-a confirmat ca stapaneste foarte bine acest sport atunci cand vine vorba de predictii si intuirea corecta a desfasurarii partidelor de baschet si a fost din nou la inaltime, reusind sa incheie astfel luna cu un profit de nu mai putin de 558 RON si cu o excelenta marja de succes de 42.9%, in urma celor 10 predictii castigatoare dintr-un total de 13 oferite in luna august, am avut parte si de o surpriza placuta oferita de noul membru al echipei de pariori profesionisti Intelbet, Wallberg.
 
Wallberg a reusit sa incheie prima sa luna de activitate cu cel mai mare profit din intreaga echipa, adunand la sfarsitul lunii suma de 752 RON, si avand o marja de succes de 25.9%. El ne-a oferit constant ponturi din fotbal, 29 la numar de-a lungul lunii august, dintre care 18 au fost castigatoare. El si-a inceput cu dreptul activitatea, castigand o cota de 1.83 propusa pentru victoria la handicap asiatic a celor de la Krasnodar in campionatul din Rusia Premier. Apoi a continuat destul de fluctuant luna, reusind insa sa castige cu o cota foarte atractiva de 3.40 pe un pariu special propus la meciul dintre Chelsea – West Ham, gazdele sa castige iar ambele echipe sa marcheze in meci, in timp ce, spre sfarsitul lunii si-a definitivat activitatea buna din prima luna, reusind sa castige o serie de 4 pariuri consecutive, printre care si un pariu combinat, la o cota de 2.50, in care a jucat doua tipuri de pariu speciale, Juventus sa castige oricare dintre reprize in deplasarea de la Lazio iar la meciul Napoli – Milan sa se inscrie cel putin un gol in fiecare repriza. Asteptam asadar in continuare analizele si predictiile sale, dupa o prima luna promitatoare.
 
Topul profesionistilor este completat de Kahaber Beburishvili care a incheiat luna august cu un profit nesemnificativ, de doar 6 RON, insa ne-a oferit si putine ponturi, probabil revenirea din vacanta va fi una de bun augur atat pentru el, cat si pentru noi.
 
Intelbet le multumeste tuturor expertilor si profesionistilor care fac parte din echipa, le ureaza noi succese in continuare si o luna august cat mai profitabila!