Rezultatele expertilor si profesionistilor Intelbet obtinute in luna Aprilie

Dupa cum v-am obisnuit la sfarsitul fiecarei luni de activitate, va prezentam rezultatele expertilor si profesionistilor Intelbet pentru luna Aprilie.
 
Dupa o luna aprilie extrem de incarcata din punct de vedere al evenimentelor fotbalistice ce au avut loc in toate campionatele de fotbal, in mod deosebit cele din Europa unde au fost programate si etape intermediare sau meciuri de cupa, in care am avut parte de aproape 200 de analize si predictii din partea expertilor si profesionistilor nostri a venit momentul sa tragem linie si sa va prezentam rezultatele obtinute de acestia la finalul unei luni de activitate.
 
Experti. Statistici pentru aprilie.
100 RON pentru fiecare pariu
Experti Total pariuri Castigat Anulat Pierdut Marja, % Profit
Borja Pardo 34 19 0 15 12.0 + 407 RON
Julio Salinas 30 17 0 13 7.5 + 226 RON
Mihai Mironica 34 21 0 12 4.8 + 157 RON
Ioana Cosma 30 13 0 17 1.8 + 53 RON
 
Dupa cum spuneam, expertii si profesionistii nostri au avut o gama foarte variata de evenimente de unde sa-si aleaga predictiile si analizele, iar un lucru foarte imbucurator a fost acela ca la sfarsitul lunii toata echipa a inregistrat profituri, mai mult sau mai putin spectaculoase, insa in dreptul fiecaruia exista semnul de „+”.
 
Expertul Intelbet, Borja Pardo, a avut o noua luna buna si s-a situat pe primul loc in clasamentul expertilor Intelbet, incheind cu un profit de 407 RON si o marja de succes de 12 % luna aprilie. Desi pentru Borja Pardo inceputul de luna a fost unul fluctuant in care nu a reusit sa lege mai multe predictii consecutive castigatoare el a avut un parcurs mult mai bun la mijlocul lunii si ne-a oferit la un moment dat pana la 7 ponturi consecutive verzi iar multe dintre acestea au avut cote atractive asa cum ne-a obisnuit adesea spaniolul precum cea de 2.70 la pronosticul pentru victoria Gironei in meciul din Spania Segunda de pe terenul lui Numancia, 2.25 in victoria lui Espanyol cu Alaves sau tot 2.25 pentru meciul tur din sferturile Champions League dintre Dortmund – Monaco in care Borja Pardo a anticipat foarte bine faptul ca francezii nu vor pierde in Germania. El nu a continuat insa luna foarte bine urmand doua perioade apropiate in care a avut 4 si respectiv 5 predictii consecutive pierdute care au insemnat foarte mult in bilantul final si in privinta profitului obtinut la sfarsitul lunii trecute. Cu toate acestea expertul nostru a terminat cu un + 407 RON si ne confirma faptul ca este intr-o forma buna si ca avem toate motivele sa ii urmarim cu mare atentie pronosticurile pe mai departe.
 
Pe locul secund in clasamentul expertilor s-a aflat compatriotul sau, Julio Salinas, care ne-a oferit un numar total de 30 de predictii dintre care 17 au fost castigatoare si l-au ajutat astfel sa incheie luna aprilie cu un profit de 226 RON si cu o marja de succes de 7.5%. Julio Salinas a inceput fluctuant luna si a alternat predictiile verzi cu cele rosii insa el a avut si o perioada nefasta la inceputul lunii cand a adunat 6 ponturi consective necastigatoare redresandu-se insa aprope instantaneu dupa ce a reusit imediat apoi sa ne propuna 5 ponturi castigatoare; el a incheiat apoi luna excelent si a avut o noua serie castigatoare de 6 predictii consecutive printre care unele pariuri combinate cu cote de peste 2.00 sau o cota atractiva de 2.75 pentru victoria lui Bilbao in meciul de pe terenul lui Eibar. Astfel expertul nostru din Spania a incheiat luna pozitiv iar bilantul sau a fost in cele din urma de +226 RON profit.
 
Topul expertilor Intelbet este completat de Mihai Mironica, care dintr-un total de 34 de predictii oferite a avut 21 castigatoare, realizand un profit de 157 RON, cu o marja de succes de 4.8% si de Ioana Cosma care nu a avut o luna foarte reusita insa a incheiat pe profit, cu o marja de 1.8% si +53 RON in urma celor 30 de analize oferite dintre care 13 castigatoare. Dupa cum probabil ati observat aceia dintre voi care urmaresc predictiile Ioanei, si in luna precedenta experta noastra ne-a oferit cateva pronosticuri castigatoare cu cote extrem de atractive precum cea de 2.95 pentru victoria lui Chelsea si peste 2.5 goluri pe terenul lui Everton, sau pariurile combinate cu cote de 2.96 si 2.72 propuse spre sfarsitul lunii.
 
Profesionisti. Statistici pentru aprilie.
100 RON pentru fiecare pariu
  Total pariuri Castigat Anulat Pierdut Marja, % Profit
Solomon 12 8 0 4 24.9 + 294 RON
Kahaber Beburishvili 10 6 2 2 21.9 + 219 RON
Wallberg 26 14 0 12 6.6 + 172 RON
 
Si in dreptul coloanei de profit a tuturor profesionistilor nostri am avut doar semnul „+” in luna ce s-a incheiat, este drept, fara a se remarca vreunul dintre ei in mod deosebit. Profesionistul nostru din Baschet, Solomon, a reusit o luna buna de activitate si s-a situat pe primul loc in clasamentul profesionistilor cu un profit total de 294 RON si o marja de succes de 24.9% in urma celor 12 analize oferite din care nu mai putin de 8 au fost castigatoare.
 
Kahaber Beburishvili a urmat apoi in clasamentul profesionistilor dupa ce a incheiat luna cu un profit de 219 RON si cu o marja de succes de 21.9% in urma celor 10 predictii oferite dintre care doar 2 au fost pierdute, in rest celelalte 6 castigatoare iar la 2 miza a fost returnata. In mare masura Beburishvili ne-a propus pariuri sigure si cu cote destul de scazute, mai putin insa in doua cazuri, si anume la chiar primele doua ponturi propuse, pentru victoria polonezilor de la Wisla Plock in confruntarea cu Cracovia (cota de 2.00) si pentru victoria lui Port Vale in meciul cu Wimbledon (cota de 2.17 care putea fi mult mai mare insa pariul ales a fost unul de handicap asiatic 0).
 
Ultimul dar nu si cel din urma, Wallberg a avut si el o luna pe profit incheind cu +172 RON. El ne-a oferit insa cele mai multe analize din randul profesionistilor, 26 la numar, dintre care 14 au fost castigatoare. El a inceput luna direct cu 2 ponturi pierdute, au urmat 4 castigatoare (printre care ar fi de mentionat cota de 2.05 pentru victoria Atalantei pe terenul lui Genoa sau Sansa dubla X2 propusa la meciul din Olanda dintre Zwolle – Excelsior si recompensata cu o cota de 2.05) iar apoi a avut o serie foarte slaba si care i-a influentat decisiv marja de succes cu nu mai putin de 5 predictii gresite. Imediat dupa acestea el s-a revansat insa si a avut o serie de 5 ponturi castigatoare, iar aici s-a evidentiat pariul combinat cu o cota totala de 3.87 propus pentru ca Harry Kane, Romelu Lukaku si Gonzalo Higuain sa marcheze oricand in meciurile disputate de echipele lor. A urmat apoi o perioada fluctuanta pentru el in care nu a mai reusit sa lege predictiile castigatoare, dar nici pierzatoare si a incheiat luna cu o marja de succes de 6.6%.
 
Intelbet le multumeste tuturor expertilor si profesionistilor care fac parte din echipa, le ureaza noi succese in continuare si o luna mai cat mai profitabila!