Rezultatele expertilor si profesionistilor Intelbet obtinute in luna Iulie

Dupa o luna iulie in care am avut destul de putine evenimente sportive si nu atat de atractive, din campionate de fotbal mai putin cunoscute deoarece a fost pauza competitionala in majoritatea dintre acestea, insa cu turneul de la International Champions Cup, acolo unde au participat majoritatea echipelor de top din Europa, Campionatul European Feminin sau debutul preliminariilor pentru Champions League si Europa League si nu in ultimul rand Turneul de Tenis de la Wimbledon, am avut parte de peste 150 de analize si predictii din partea expertilor si profesionistilor nostri si a venit momentul sa va prezentam rezultatele obtinute de acestia la finalul unei luni de activitate.
 
Experti. Statistici pentru iulie.
100 RON pentru fiecare pariu
Experti Total pariuri Castigat Anulat Pierdut Marja, % Profit
Mihai Mironica 26 17 0 9 13 + 339 RON
Ioana Cosma 25 12 0 13 9.4 + 236 RON
Julio Salinas 11 4 0 7 -22.5 - 248 RON
Borja Pardo 13 5 0 8 -22 - 286 RON
 
Dupa cum spuneam, expertii si profesionistii nostri nu au avut o gama foarte variata de evenimente de unde sa-si aleaga predictiile si analizele, cel putin nu in prima parte a lunii, insa cu toate acestea ei ne-au oferit in medie 5 analize pe zi, in mare parte din fotbal, cu rezultate mai putin spectaculoase fata de alte luni dupa cum vom vedea mai jos.
 
Dintre expertii Intelbet, Mihai Mironica ne-a propus cele mai multe pariuri, 26 la numar, si datorita celor 17 castigatoare dintre acestea s-a situat pe primul loc in clasamentul expertilor, incheind cu un profit de 339 RON si o marja de succes de 13 % luna iulie. Pentru Mihai Mironica inceputul de luna a fost unul absolut perfect dupa ce a reusit sa lege 6 ponturi consecutive castigatoare: in duelul dintre Portugalia si Mexic de la Cupa Confederatiilor ne-a recomandat sa mizam pe faptul ca ambele echipe vor inscrie, la o cota de 1,56, apoi tot de la Cupa Confederatiilor pentru finala dintre Germania si Chile a mizat la o cota de 1,73 ca se vor inscrie cel mult doua goluri in meci; urmatoarele trei pariuri propuse au fost din Tenis de la turneul de Mare Slem de la Wimbledon, la meciul dintre Dominika Cibulkova si Ana Konjuh a mizat ca vor fi peste 21.5 game-uri la o cota de 1.91, apoi la meciul Simonei Halep contra lui Peng Shuai pentru o cota de 1.85 ne-a propus un nou pariu ca vom avea peste 20.5 game-uri, iar apoi la meciul Soranei Cirstea cu Garbine Muguruza ne-a recomandat la o cota de 1,81 ca jucatoarea spaniola se va impune in minimum de seturi. Al saselea pont consecutiv castigator a fost pentru meciul din Super Cupa Romaniei acolo unde ne-a propus un pariu ca vom avea cel mult doua goluri in duelul dintre Viitorul si Voluntari, la o cota de 1,87. Parcursul expertului nostru apoi a fost unul fluctuant, insa chiar si asa a mai reusit in cateva randuri sa lege cate doua sau trei ponturi castigatoare, unele dintre ele avand cote foarte atractive precum 1,80 la meciul dintre Simona Halep si Johanna Konta cand ne-a propus un pariu ca vor fi peste 21.5 game-uri sau cea de 2.00 pentru o noua victorie a Garbinei Muguruza in minimum de seturi contra Magdalenei Rybarikova. Expertul nostru a reusit alte 3 predictii consecutive corecte pe finalul lunii care i-au consolidat prima pozitie in clasament si i-au adus un profit total de 339 RON la finalul lunii.
 
Pe locul secund in clasamentul expertilor s-a aflat Ioana Cosma, care ne-a oferit un numar total de 25 de predictii dintre care, desi doar 12 au fost castigatoare, i-au asigurat la sfarsitul lunii iulie un profit de 236 RON, cu o marja de succes de 8.5%, deoarece asa cum ne-a obisnuit deja, experta noastra a prins cateva cote foarte atractive. Ioana Cosma a inceput luna cu un pariu castigator din China Super League si o cota de 2,55 pentru victoria celor de la Shanghai East Asia in deplasarea de la Jiangsu Shuntian insa a urmat apoi o perioada fluctuanta in care nu a reusit sa lege predictiile castigatoare, lucru ce s-a pastrat pana spre finalul lunii, experta noastra reusind cel mai mult sa aiba doua ponturi consecutive castigatoare, lucru ce a influentat profitul final. Insa dupa cum spuneam Ioana ne-a oferit cateva analize excelente avand cote pe masura: 2,10 la meciul din calificarile pentru Europa League dintre Dacia Chisinau si Shkendija pentru ca numarul golurilor inscrise in meci sa fie de peste 2.5, apoi un pariu combinat tot in Europa League pentru victoriile celor de la Botev Plovdiv si Lech Poznan la o cota totala de 2.14, o cota de 3,00 pentru un pariu special din Liga 1, ca Dinamo castiga in deplasarea de la Juventus si vom avea peste 2.5 goluri in meci, un pariu combinat din Austria cu o cota de 2,53 pentru victoriile celor de la Red Bull Salzburg si Sturm Graz sau cea de 2,85 pentru un nou pariu combinat din Europa League pentru victoria lui Maccabi Tel Aviv alaturi de victoria lui Marseille si ca vor fi peste 2.5 goluri in meci. Astfel, experta noastra a incheiat luna pe profit, unul deloc de neglijat, datorita acestor cote mari prinse, chiar daca numarul total al pariurilor pierdute a fost mai mare decat cel al castigatoarelor.
 
Topul expertilor Intelbet este completat de spaniolii Julio Salinas si Borja Pardo, ambii avand o luna de activitate mai slaba si oferindu-ne destul de putine predictii, 11 si respectiv, 13, dintre care doar o treime au fost castigatoare. La finalul lunii amandoi au incheiat cu un profit negativ, de -248 RON si – 286 RON in cazul lui Borja Pardo, insa nu suntem de parere ca am avea vreun motiv de ingrijorare tinand cont ca in aceasta luna se va da startul si in Spania La Liga iar expertii nostri vor cauta sa se revanseze cu ponturi din campionatul lor preferat.
 
Profesionisti. Statistici pentru iulie.
100 RON pentru fiecare pariu
  Total pariuri Castigat Anulat Pierdut Marja, % Profit
Wallberg 6 5 0 1 37 + 222 RON
Marius Gavan 9 6 0 3 11.7 + 105 RON
Karbacher 34 17 0 17 -1.1 - 38 RON
Alex 7 2 0 5 -42.1 - 295 RON
Nica 17 7 0 10 -33.9 - 577 RON
 
Tipsterii nostri profesionisti nu au avut nici ei o luna de activitate prea buna, astfel doar 2 din cei 5 au reusit sa incheie luna pe profit. Insa in randul echipei si-au facut debutul nu mai putin de 4 membri, astfel ca putem da vina pe tracul unei prime luni de activitate si ii asteptam sa se revanseze in perioada urmatoare.  
 
Wallberg a terminat pe primul loc in clasamentul profesionistilor cu un profit de 222 RON si o marja de succes foarte buna de 37%. Insa el ne-a oferit doar 6 predictii de-a lungul lunii precedente, si acestea venite in ultima parte. Desi a inceput cu un pariu pierdut, a avut apoi o serie de 5 pariuri consecutive castigatoare cu cote intre 1.55 – 1.80, care i-au adus in final un profit de 222 RON si primul loc in clasament.
 
Noul membru al echipei, tipsterul Marius Gavan, s-a clasat pe locul secund in clasament dupa ce a avut un profit de 105 RON si o marja de castig de 11.7%, datorita celor 6 pariuri castigatoare si 3 pierdute. El a inceput foarte bine luna si a avut 2 pariuri consecutive castigatoare propuse pentru etapa a 18-a din Turul Frantei si cu cote de 1.50, respectiv 2.50. Apoi a avut insa o perioada fluctuanta in care desi a legat si cate 2 pariuri castigatoare, cotele propuse au fost intre 1.45 – 1.60, astfel ca profitul la sfarsitul lunii nu a fost unul consistent. Insa chiar si asa tipsterul nostru ne-a captat toata atentia datorita diversitatii pariurilor (ciclism, tenis, fotbal) si ii uram sa aiba asemenea parcursuri bune lunar.
 
Karbacher completeaza podiumul in clasamentul profesionistilor pe locul 3, asta desi el a inregistrat un profit negativ de -38 RON cu o marja de -1.1%. Chiar si asa Karbacher a fost cel mai activ din intreaga echipa si ne-a oferit nu mai putin de 34 de analize dintre care jumatate au fost castigatoare. Ii uram bun venit si mult succes in continuare, ne-a captat atentia si vom fi cu ochii pe predictiile sale.
 
Pe urmatoarele doua locuri in clasament ii avem pe Alex si pe Nica, ambii inregistrand profituri negative, de -295 RON si respectiv, -577 RON. Alex ne-a oferit analize din tenis si fotbal, 7 ponturi in total, dintre care insa doar 2 au fost castigatoare. Nica a avut de-a lungul lunii iulie 17 ponturi, cu 7 dintre acestea castigatoare.
 
Intelbet le multumeste tuturor expertilor si profesionistilor care fac parte din echipa, le ureaza bun venit celor proaspat sositi, noi succese in continuare si o luna august cat mai profitabila!