Rezultat final la cota 50 in primul meci al nationalei de tineret la Euro 2019

Romania va intalni cea mai accesibila echipa din grupa in prima partida de la Europeanul de Tineret, tu avand ocazia de a paria la cota 50.0 pe rezultatul final.

Este vorba despre Croatia, formatie care se afla la a treia prezenta la un Campionat European destinat nationalelor Under 21. La precedentele doua croatii au incheiat pe ultimul loc in grupa, de fiecare data obtinand un punct. Daca si acum se va repeta scenariul, este foarte probabil ca acel punct sa-l obtina cu Romania. Daca esti de parere ca vom vedea o remiza sau o victorie a uneia dintre cele doua formatii te invitam sa profiti de cota marita oferita de casa de pariuri Sportingbet.

external linkLink-uri externe interzise

external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

Pentru a beneficia de cota marita creeaza-ti cont la Sportingbet de pe unul din linkurile acestui articol pana marti, ora 19:30. Efectueaza apoi un depozit de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe  victoria unei echipe sau chiar pe un rezultat de egalitate in partida dintre Romania si Croatia, de la Europeanul de Tineret. Miza maxima in vederea cotei marite este de 4 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Cota 50 pe rezultatul final in Romania vs Croatia inseamna ca vei primi 200 lei daca pariul va fi castigator, indiferent de rezultatul final. Astfel, castigul conform cotei marite il vei primi cash instant, pe cand restul ti se va credita ca freebet tot instant. In termen de 72 ore trebuie pariat freebetul la orice cota si pe orice eveniment sportiv doresti.

Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Efectueaza un depozit de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe rezultatul final al meciului dintre Romania si Croatia
  • In cazul unui pariu “verde” castigul conform cotei marite il vei primi cash instant, pe  cand restul pana la cel mult 200 lei se va credita tot instant sub forma de freebet
  • In termen de 72 ore trebuie pariat freebetul

external linkLink-uri externe interzise